22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook θέλει να φέρει το Home στο… iPhone

    Όπως μας μεταφέρει το Bloomberg, το Facebook βρίσκεται σε συνομιλίες με την Apple, ώστε ο νέος launcher που ετοίμασε, το Facebook Home -το οποίο προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για Android- να υποστηρίζει σύντομα σε κάποια μορφή του και το iPhone.

    facebook-home

    Δεν ξέρουμε πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο και το θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο, γνωρίζοντας την Apple και τη φιλοσοφία της, σίγουρα, πάντως, δηλώνει την πρόθεση της ομάδας του Mark Zuckerberg να φέρει το Facebook με αυτό τον τρόπο σε ακόμη περισσότερα smartphones.

    Τις συζητήσεις επιβεβαίωσε στο γνωστό ειδησεογραφικό δίκτυο ο Adam Mosseri, διευθυντής προϊόντων του Facebook, σημειώνοντας ότι από το site κοινωνικής δικτύωσης έχουν δείξει στην Apple αυτό που έχουν δημιουργήσει και βρίσκονται σε διάλογο μαζί της. Παρ’ όλα αυτά, διευκρινίζει ότι, αν τελικά επιτευχθεί συμφωνία, δε θα είναι η Android έκδοση του Facebook Home που θα μεταφερθεί στο iOS αλλά μία εντελώς ξεχωριστή νέα πρόταση.

    Επιπλέον, μαθαίνουμε πως το Facebook βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη Microsoft, ώστε να φέρει το Home και στα Windows Phone.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles