15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Final Fantasy 14 είναι το πιο κερδοφόρο παιχνίδι για την ιστορική σειρά της Square Enix

    Το Final Fantasy 14 αποτελεί πλέον το πιο κερδοφόρο παιχνίδι για την ιστορική σειρά RPG της Square Enix, με τον δημιουργό του Naoki Yoshida να αποκαλύπτει ότι αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει τα 24 εκατ. παίκτες.

    Στην ¨κορυφή” μετά τις δυσκολίες

    Σίγουρα, σε αυτή την περίπτωση, δε μιλάμε για ένα εύκολο επίτευγμα, καθώς χρειάστηκαν 11 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι το 2015 είχε περίπου 4 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες και έφτασε στα 10 εκατ. το 2017 με την κυκλοφορία του 3ου expansion, του “Stormblood”. Από τότε τα νούμερα έχουν διπλασιαστεί. Ο Yoshida ανέφερε σχετικά: “Όλοι γνωρίζετε πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα για μας σχετικά με το Final Fantasy 14. Από τότε όμως καταφέραμε να μεταμορφώσουμε τον τίτλο σε ένα παιχνίδι που συμβάλλει καθοριστικά στα έσοδα της εταιρεία μας”. Δήλωσε επίσης ότι “πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία. Συνεχίζοντας, θα εξασφαλίσουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα συνεχίσει να αποτελεί κάτι που απολαμβάνουν οι παίκτες μας”.

    Σημειώνεται ότι στις 23 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει και το νέο πακέτο επέκτασης Endwalker, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει νέους παίκτες, συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία.

     Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε το Grand Theft Auto The Trilogy! Η τριλογία επιστρέφει σε βελτιωμένη “remastered” έκδοση (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles