13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το φινάλε του House Of Cards & η 3η σεζόν του Wynonna Earp έρχονται αυτή την εβδομάδα στην COSMOTE TV

    Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες σειρών και ταινιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές της COSMOTE TV.

    HOUSE OF CARDS - SEASON 6 - EPISODE 605
    HOUSE OF CARDS – SEASON 6 – EPISODE 605

    Στο COSMOTE CINEMA 4HD, τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς House Of Cards  (Κυριακή 4/11, 21.00). Στην τελευταία σεζόν η Κλερ Άντεργουντ (Ρόμπιν Ράιτ) αναλαμβάνει τα ηνία της προεδρίας των ΗΠΑ και οι εχθροί της πολλαπλασιάζονται. Ωστόσο, η ίδια δεν νιώθει κανένα ίχνος φόβου απέναντι σε όσους την καταδιώκουν. Στην 6η σεζόν, την Ρόμπιν Ράιτ πλαισιώνουν η Νταϊάν Λέιν και ο Γκρεγκ Κινίαρ, ενώ στο σενάριο επιστρέφει ο υποψήφιος για OSCAR Μπο Γουίλμον. Στο κανάλι ξεχωρίζει επίσης η πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς Wynonna Earp. Στη νέα σεζόν, η Wynonna Earp καλείται να υπερασπιστεί το Purgatory από καινούριους δαίμονες και φαντάσματα (Κυριακή 4/11, 22.00).

    COSMOTE TV_Apprentice

    Στο COSMOTE CINEMA 1HD, έρχεται σε Α’ προβολή η πολυβραβευμένη δραματική ταινία Ο Μαθητευόμενος (Apprentice), για έναν 28χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος μετατίθεται σε μια καινούργια, μεγάλη φυλακή και καλείται να γίνει βοηθός του δήμιου στις θανατικές ποινές (Τρίτη 30/10, 21.00). Στο κανάλι ξεχωρίζει επίσης η βραβευμένη στο Φεστιβάλ της Βενετίας ιταλική δραματική ταινία Ιστορίες Αγάπης που δεν ανήκουν σε αυτόν τον κόσμο (Stories of Love that cannot belong to this world) (Πέμπτη 1/11, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), καθώς και η κομεντί Παντρεύτηκες; Ας ρώταγες..(I Do… Until I Don’t) με τον Εντ Χελμς (Hangover), την Παρασκευή 2/11 στις 21.00 –  όλα σε Α’ προβολή. Την Κυριακή 4/11 στις 21.00 στην ζώνη Blockbuster βλέπουμε σε Α’ τηλεοπτική προβολή την υποψήφια για 2 OSCAR ταινία Deepwater Horizon με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Μάλκοβιτς, Κερτ Ράσελ και Κέιτ Χάντσον.

    COSMOTE TV_Deepwater-Horizon

    Στο COSMOTE CINEMA 2HD, δε χάνουμε την πρεμιέρα της υποψήφιας για OSCAR ταινίας The Florida Project, με πρωταγωνιστή τον πολυβραβευμένο Γουίλεμ Νταφόε, (Τετάρτη 31/10, 22.00, ζώνη Ladies First). Επίσης, οι φαν των ταινιών τρόμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε Ά προβολή την ταινία Phoenix Forgotten (Κυριακή 4/11, 22.00).

    Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, από την Πέμπτη 1/11 οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση τη δραματική βραβευμένη ταινία Breathe με πρωταγωνιστές τον Άντριου Γκάρφιλντ και την Κλερ Φόι, αλλά και το αστυνομικό δράμα Δεν Ήσουν Ποτέ Εδώ (You Were Never Really Here) με τον Xοακίν Φοίνιξ.

    House of Cards – Φινάλε Σειράς   

    H σειρά κάνει φινάλε, με την Κλερ Άντεργουντ, να έχει αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ, μετά τον θάνατο του συζύγου της. Οι εχθροί της έχουν πλέον πολλαπλασιαστεί, αλλά η ίδια δεν υπολογίζει κανέναν στο βωμό της εξουσίας (Κυριακή 4/11, 21.00, COSMOTE CINEMA 4HD)

    COSMOTE TV_The-Florida-Project

    The Florida Project  – Α’ Προβολή 

    Λίγο έξω από το Ορλάντο και δίπλα στην Ντίσνεϊλαντ, ένα σύμπλεγμα από φτηνά μοτέλ αποτελεί μόνιμα προσωρινή κατοικία για ανθρώπους που βγάζουν το νοίκι με δυσκολία. Εκεί μεγαλώνει και η 6χρονη Μούνι με την άνεργη 22χρονη μητέρα της, η οποία δυσκολεύεται να επιβιώσει (Τετάρτη 31/10, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).

    COSMOTE TV_Wynona-Earp

    Wynona Earp –3ος Κύκλος  

    Η σειρά κάνει πρεμιέρα με 3ο κύκλο με την  Wynonna Earp να έρχεται αντιμέτωπη με νέες περιπέτειες, έχοντας να υπερασπιστεί το Purgatory από καινούριους δαίμονες και φαντάσματα (Κυριακή 4/11, 22.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

    Ο Μαθητευόμενος (Apprentice) – Α’ Προβολή 

    Ο 28χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος Αϊμάν, μετατίθεται σε μια καινούργια, μεγάλη φυλακή, και εκεί γνωρίζει τον Ραχίμ. Όταν ο βοηθός του τελευταίου παραιτείται, εκείνος προτείνει στον Αϊμάν να αναλάβει τη θέση του (Τρίτη 30/10, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD).

    Jamie Cooks Italy – Νέα Σειρά

    Ο Jamie Oliver παρουσιάζει μια νέα ταξιδιωτική σειρά γαστρονομίας στην οποία αναζητά τους καλύτερους ερασιτέχνες μάγειρες της Ιταλίας για να μας προσφέρει υπέροχα ιταλικά πιάτα που μπορούμε κι εμείς να μαγειρέψουμε στο σπίτι μας (FOX Life, από Δευτέρα 5/11 στις 18.35)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles