12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Fluo Wave, το πιο φθηνό 4G tablet της αγοράς, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

    Το νέο Tablet Fluo Wave, το πιο φθηνό 4G tablet της αγοράς, φέρνει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μόνο με 79€.

    Germanos-Fluo-Wave-1

    Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1GHz 64bit, οθόνη 7” τεχνολογίας IPS και λογισμικό Android 5.1 Lollipop, το Fluo Wave προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ για να μπορεί κανείς να το έχει πάντα μαζί του. Η συσκευή διαθέτει κύρια κάμερα 3.2MP για υπέροχες φωτογραφίες και selfies, καθώς και αποθηκευτικό χώρο 8GB για να μπορεί ο χρήστης να αποθηκεύει τις αγαπημένες του ταινίες, video υψηλής ευκρίνειας, μουσική και multimedia αρχεία. Το Fluo Wave διαθέτει ακόμα υποδοχή για κάρτα micro SD έως 32GB, ενώ έχει προεγκατεστημένες τις εφαρμογές του Google Play Store, για να μπορεί ο χρήστης να κατεβάσει τις εφαρμογές που του ταιριάζει μέσα από μία μεγάλη γκάμα επιλογών.

    Το νέο Tablet υποστηρίζει, επίσης, ταχύτητες 4G, επιτρέποντας στο χρήστη να απολαμβάνει άνετη και γρήγορη πλοήγηση στο Internet με το αναβαθμισμένο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο στην Ελλάδα σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο ήδη στο 80% του πληθυσμού της χώρας.

    Germanos-Fluo-Wave-2

    Το Fluo Wave 4G διατίθεται αποκλειστικά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, σε μαύρο και λευκό, στα 79€ ή δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Internet. Οι καταναλωτές μπορούν να το αποκτήσουν και με 7 άτοκες δόσεις των 11,29€/μήνα. Επιπλέον, μπορούν να το συνδυάσουν με το αξεσουάρ της επιλογής τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που θα βρουν στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στον Νο1 Προορισμό για αξεσουάρ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles