15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το foldable concept της Sharp διαθέτει κάθετη αναδίπλωση!

    Αυτό είναι το νέο concept της Sharp για smartphone με κάθετα αναδιπλούμενη οθόνη.

    Sharp

    Απ’ότι μαθαίνουμε, έχει οθόνη AMOLED 6,18″ με ανάλυση 1440×3040 pixels και μεγάλο notch, η οποία διπλώνει “εσωτερικά” στη μέση. Σύμφωνα με τη Sharp, ένας τέτοιος “μηχανισμός” μπορεί να αντέξει 300.000 αναδιπλώσεις ενώ στέλεχός της δήλωσε πως θεωρεί ότι η ζήτηση θα είναι μεγάλη για μια τέτοια συσκευή, καθώς εξυπηρετεί από πλευράς φορητότητας.

    Η εταιρεία ελπίζει να φέρει στην αγορά ένα τέτοιο smartphone μέσα στα επόμενα χρόνια, αν και άλλοι κατασκευαστές είναι ήδη έτοιμοι να τα διαθέσουν εμπορικά (π.χ. Samsung, Huawei). Επίσης, αναμένουμε μια συσκευή αντίστοιχου design από τη Motorola με τιμή $1.500 και… επιρροές από το άλλοτε δημοφιλές RAZR.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles