17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tο foldable smartphone Huawei Mate X διαρρέει σε αφίσα στη Βαρκελώνη!

    Βρισκόμαστε ήδη στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και από αύριο το πρωί παίρνουμε… τους δρόμους για να βρεθούμε στα press events των μεγάλων κατασκευαστών και να σας παρέχουμε ανταπόκριση και πολλά hands-on videos! Ένα από αυτά ελπίζουμε να αφορά και το foldable smartphone που αναμένεται να παρουσιάσει η Huawei, στο event της που θα ξεκινήσει στις 15.00 ώρα Ελλάδος.

    Huawei Mate X leak

    Μια διαρροή, σήμερα, μας δείχνει πως θα είναι στο περίπου η συσκευή αυτή. Στη φωτογραφία φαίνονται μερικοί εργάτες και κάποιες… σκαλωσιές και στο παρασκήνιο μια μεγάλη αφίσα με το Huawei Mate X. Αν η διαρροή δεν είναι fake, τότε μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως αυτή θα είναι η ονομασία της συσκευής, ενώ από τη φωτογραφία φαίνεται πως η οθόνη θα διπλώνει στα 2, θυμίζοντας σε ένα βαθμό το Samsung Galaxy Fold που παρουσιάστηκε την περασμένη Τετάρτη.

    Ωστόσο, η υλοποίηση θα διαφέρει στο ότι η οθόνη είναι μια και βρίσκεται στη μια πλευρά, διπλώνοντας “εξωτερικά”, ενώ στο Galaxy Fold έχουμε και μια “εσωτερική” οθόνη που κρύβεται τελείως όταν η συσκευή αναδιπλώνεται. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε το Mate X να είναι διαθέσιμο αύριο για hands-on, ώστε να το πάρουμε στα χέρια μας και να σας μεταφέρουμε “ζωντανά” την εμπειρία χρήσης του.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles