22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Furious 7 έκανε το τέταρτο καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών!

    Η 7η προσθήκη του διάσημου franchise της Universal σπάει τα ρεκόρ. Το άνοιγμα της ταινίας έφτασε τα 384 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, το τέταρτο καλύτερο όλων των εποχών πίσω από τα Harry Potter (483.2 εκ. δολ.), Harry Potter and the Half-Blood Prince (394.4 εκ.δολ.) και The Avengers (392.5 εκ. δολ.).

    furious-7

    Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ταινίας που αποκάλυψε η Universal είναι πως το 75% του κοινού που την παρακολούθησε στην Αμερική ήταν μη Καυκάσιοι. Οι Ισπανόφωνοι ήταν η πλειοψηφία με 37%, ακολούθησαν οι Καυκάσιοι με 25%, οι Αφροαμερικανοί με 24%, οι Ασιάτες με 10% και ένα 4% ήταν διάφοροι άλλοι.
    Η ποικιλομορφία στο καστ του Fast and Furious θεωρείται πως έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη γενικότερη επιτυχία του franchise, αφού υπάρχει τουλάχιστον ένας ηθοποιός που μπορεί κάθε φίλος του σινεμά να “συνδεθεί” μαζί του και να παρακολουθήσει το φιλμ με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
    Και πως να μην συμβαίνει αυτό όταν το καστ αποτελείται από τους Vin Diesel, Michelle RodriguezTyrese GibsonJason Statham,Dwayne JohnsonChristopher “Ludacris” Bridges, αλλά και τους Tony Jaa και Djimon Hounsou!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles