13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Galaxy Note 8 δε θα διαθέτει σαρωτή αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη

    Σχεδόν όλοι όσοι έχουν λάβει στα χέρια τους το Galaxy S8 επικρίνουν την Samsung για την τοποθέτηση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής. Αποτελούσε μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, εξαιτίας της αδυναμίας της Samsung να παράγει εγκαίρως ικανοποιητικό αριθμό σαρωτών για την τοποθέτησή τους στο εσωτερικό της οθόνης. Και ενώ περιμέναμε, κάτι τέτοιο να συμβεί στο Galaxy Note 8, φήμες υποστηρίζουν ότι μάλλον δε θα πραγματοποιηθεί.

    Samsung-Galaxy-Note-8

    Σε δηλώσεις του στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα News1, στέλεχος της Samsung επιβεβαίωσε με τον πιο επίσημο τρόπο, ότι το Galaxy Note 8 δε θα διαθέτει σαρωτή μέσα στην οθόνη: «Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια να εγκαταστήσουμε έναν τέτοιου είδους σαρωτή μέσα στην οθόνη, αλλά αποφασίσαμε να μην το κάνουμε σε αυτό το στρατηγικής σημασίας smartphone, εξαιτίας των τεχνικών περιορισμών, όπως η ασφάλεια», ανέφερε συγκεκριμένα το στέλεχος.

    Η εταιρεία δε φαίνεται ότι εγκαταλείπει οριστικά την ιδέα αυτή, αν και ένας τέτοιος σαρωτής σίγουρα δε θα ενσωματωθεί στο Galaxy Note 8. Η Samsung θα συνεχίσει την ανάπτυξη της τεχνολογίας με την CrucialTec, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές βιομετρικών αισθητήρων. Το Galaxy Note 8, το οποίο αναμένεται να διαθέτει ορισμένα στοιχεία από το design του Galaxy S8, θα είναι το πρώτο smartphone με κάμερα διπλού φακού. Θα παρουσιαστεί στα τέλη Αυγούστου, στην έκθεση IFA της Γερμανίας, με 18.5:9 screen ratio σαν του Galaxy S8 αλλά μεγαλύτερη οθόνη, των 6,3 ιντσών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles