15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Galaxy S23 Ultra μας υπόσχεται επικές νύχτες και το πιο απίθανο φεγγάρι που είδαμε ποτέ! (teaser trailer)

    Στο Galaxy Unpacked ο μεγάλος πρωταγωνιστής δεν θα είναι άλλος από το S23 Ultra και ήδη η fans των mobile συσκευών της Samsung έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση. Αυτές τις μέρες πολλές είναι οι πληροφορίες που βγαίνουν στο φως και αφορούν στις δυνατότητες της νέας συσκευής (με τους περισσότερους leakers να δουλεύουν… υπερωρίες), παρόλα αυτά και η ίδια η Samsung μας δίνει αρκετά hints για το που θα ρίξει το βάρος στη νέα πολλά υποσχόμενη ναυαρχίδα της. Με βάση λοιπόν τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, το focus σίγουρα θα αποτελέσει το camera setup του S23 Ultra, το οποίο υπόσχεται να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη.

    Αυτό φαίνεται και στο πρόσφατο σύντομο teaser trailer που παρουσίασε η Samsung και στο οποίο απεικονίζονται οι ανεπτυγμένες δυνατότητες του S23 Ultra στο να πραγματοποιεί λήψεις από μακρινή απόσταση. Συγκεκριμένα, το νέο teaser που αφορά στις φωτογραφικές δυνατότητες του S23 Ultra αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έρχονται… «επικές νύχτες» ζουμάροντας στο φεγγάρι. Έγκριτες πηγές αναφέρουν ότι το S23 Ultra θα διαθέτει ένα βελτιωμένο Space Zoom 100x feature, ενώ παράλληλα θα μπορεί να τραβάει ακόμη πιο «φωτεινές» νυχτερινές φωτογραφίες λόγω του βελτιωμένου Night Mode και Moon Shot, απόρροια του νέου αισθητήρα ISOCELL των 200MP που φέρει την υπογραφή της Samsung. Δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε για να το τεστάρουμε και να το γνωρίσουμε από κοντά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles