14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Game of Thrones βλάπτει σοβαρά το Pornhub!

    Δε χωράει αμφιβολία ότι η έναρξη της νέας σεζόν του Game of Thrones προκάλεσε φρενίτιδα στους fans της αγαπημένης σειράς, καθώς εκατομμύρια θεατές περίμεναν πως και πως να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του 6ου κύκλου. Αναμφίβολα, αυτή τη στιγμή είναι η σειρά που συζητείται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στον πλανήτη και η δυναμική της είναι τεράστια, σε σημείο μάλιστα που να επηρεάζει ακόμη και το… Pornhub!

    Game of Thrones (2)

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του γνωστού porn portal, την ημέρα που έκανε πρεμιέρα το νέο επεισόδιο του Game of Thrones σημειώθηκε μία μείωση στο traffic του Pornhub κατά 4%! Αν και σίγουρα το συγκεκριμένο νούμερο μπορεί να σας φαίνεται μικρό η αλήθεια είναι πως όταν μιλάμε για το Pornhub αυτό είναι κάτι που μεταφράζεται σε αρκετά εκατομμύρια χρήστες. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η κίνηση άρχισε να μειώνεται αισθητά μία ώρα περίπου πριν την πρεμιέρα και άρχισε να επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα περίπου 4 ώρες μετά το τέλος του πρώτου επεισοδίου (προφανώς με το που τελείωσε το επεισόδιο οι fans άρχισαν να το αναλύουν λεπτό προς λεπτό). Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που βγήκε από τη συγκεκριμένη έρευνα ήταν ότι οι αναζητήσεις εικόνων που αφορούσαν τους χαρακτήρες της σειράς αυξήθηκε κατά 370% την ημέρα προβολής του πρώτου Game of Thrones. Αφού το Game of Thrones χτυπάει και τη βιομηχανία του πορνό, οπότε καταλαβαίνετε για τι “φαινόμενο” πρόκειται…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles