13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To gameplay trailer του Scorn θα σας τρομάξει για τα καλά!

    To Scorn ανήκει στους next-gen τίτλους που μπορούν να σου κινήσουν το ενδιαφέρον, καθώς η σκοτεινή και απόκοσμη ατμόσφαιρα και το setting που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από τους χειρότερους εφιάλτες του αγαπημένου H.R. Giger, δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Το first-person horror game της Ebb Software δείχνει πραγματικά πολλά υποσχόμενο και σίγουρα οι δημιουργοί του δείχνουν να μας ετοιμάζουν κάτι πολύ δυνατό.

    Το γκροτέσκο organic horror περιβάλλον, το σκοτάδι που δείχνει να αγκαλιάζει κάθε σας κίνηση και το γεγονός ότι μπορείτε να αλληλοεπιδράτε συνεχώς με τον κόσμο γύρω σας, αποτελούν στοιχεία που φανερώνουν την ιδιαίτερη φύση του Scorn. Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσετε και στο 13 λεπτών gameplay video που κυκλοφόρησε πρόσφατα ακόμη και το όπλο σας είναι οργανικής μορφής (περιλαμβάνει σάρκα και οστά), ενώ κάθε αντικείμενο μοιάζει λες και είναι ζωντανό. Κοινώς, όσο βρίσκεστε μέσα στο παιχνίδι θα αισθάνεστε ότι κάνετε μια περιήγηση στη «φωλιά» των Alien! Αν και το Scorn δείχνει να διαθέτει έναν μάλλον αργό ρυθμό στη ροή της δράσης (δεν έχει δηλαδή καμία σχέση με τον καταιγιστικό ρυθμό του Doom), ωστόσο όπως διαπιστώσαμε και από το πρόσφατο gameplay trailer δείχνει να έχει μπόλικο ενδιαφέρον.

    Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 για PC και Xbox Series X/S και από ότι μπορέσαμε να συμπεράνουμε μάλλον δεν θα το αντέξουν εύκολα όσοι διαθέτουν «ευαίσθητο στομάχι». Δείτε το trailer που ακολουθεί για να πάρετε μια καλή γεύση…       

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles