15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Gmail επιτρέπει πλέον να σώζετε attachments απευθείας στο Google Drive

    Ένα νέο update για το Gmail σάς επιτρέπει να σώζετε attachments των μηνυμάτων σας απευθείας στο Google Drive. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου blog της Google με ένα υπέροχο συνοδευτικό animated gif.

    Attachments

    Περνώντας το ποντίκι πάνω από ένα συνημμένο, εμφανίζεται το εικονίδιο του Google Drive και εσείς, πολύ απλά, μπορείτε να επιλέξετε πού θα στείλετε το αρχείο σας. Το νέο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο σε όλους μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

    Να σημειωθεί ότι με το νέο update τα attachments είναι, πλέον, ορατά σαν previews στο κάτω μέρος του μηνύματός σας. Κάνοντας κλικ σε αυτά, εμφανίζεται ένα “full screen view” του αρχείου κι εσείς μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όλα τα συνημμένα με τον ίδιο τρόπο που θα “ξεφυλλίζατε” ένα φωτογραφικό slideshow.

    Η χρήση previews στα συνημμένα αρχεία ήταν διαθέσιμη εδώ και καιρό στους χρήστες iOS και Android και τώρα φτάνει επιτέλους, λοιπόν, και στο desktop. Και μαζί με την απευθείας αποστολή στο Google Drive, το Gmail μας γίνεται πλέον πιο χρηστικό από ποτέ. Καλοδεχούμενες οι αλλαγές Google!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles