16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το γνώριζες; Το Galaxy S8 έρχεται με μετρητή καρδιακών παλμών και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής του

    Έχουμε ήδη γνωρίσει τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S8, ωστόσο κάτι που πιθανόν να μην έχετε παρατηρήσει κάποιοι είναι η ύπαρξη ενός μετρητή καρδιακών παλμών στο πίσω μέρος της συσκευής. Ποια είναι όμως η χρησιμότητά του;

    galaxy s8

    Οι selfies απαιτούν συγκεκριμένη γωνία λήψης, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο με ένα μεγάλο smartphone, καθώς δε θα μπορείτε να φθάσετε το πλήκτρο για να δώσετε την εντολή στη συσκευή να “αποτυπώσει τη στιγμή”. Ακόμη και η χρήση των πλήκτρων αυξομείωσης της έντασης μπορεί να οδηγήσει σε όχι και τόσο καλό αποτέλεσμα, οδηγώντας σε θολές φωτογραφίες. Εδώ είναι λοιπόν που ο μετρητής καρδιακών παλμών έρχεται να δώσει τη λύση του. Αν η μπροστινή κάμερα της συσκευής εντοπίσει ένα πρόσωπο, η πίεση στο μετρητή καρδιακών παλμών θα σας βοηθήσει να προβείτε στη λήψη της φωτογραφίας.

    Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα με αυτήν τη λύση. Ίσως το δάχτυλο να μπει άθελά σας και να θολώσει το φακό της οπίσθιας κάμερας. Ακριβώς αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν τοποθετείτε το δάχτυλο στον σαρωτή αποτυπωμάτων, αλλά αν δεν έχετε πρόβλημα να καθαρίζετε συχνά τους φακούς, τότε λίγη σημασία έχουν τα παραπάνω.

    Να αναφέρουμε εδώ, ότι δεν αποτελεί ένα νέο feature, μιας και έκανε το ντεμπούτο του, ήδη από τη σειρά Galaxy Note 4.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles