16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To Google Chrome experiment μετατρέπει το smartphone σας σε… lightsaber!

    Με μόλις μία ήμερα να απομένει για την επίσημη πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens, όπως μπορείτε να φανταστείτε επικρατεί πανζουρλισμός, καθώς όλες σχεδόν οι εταιρείες κυκλοφορούν promotional υλικό που σχετίζεται με τη νέα ταινία της Disney. Από τον επικό χαμό που επικρατεί δεν θα μπορούσε να απέχει η Google, η οποία ύστερα από τη δυνατότητα που έδωσε στους users να προσαρμόσουν τον λογαριασμό τους στη σκοτεινή ή τη φωτεινή πλευρά δημιούργησε ένα νέο Google Chrome experiment το οποίο είναι αφιερωμένο στο Star Wars.

    Lightsaber Escape 2

    Google Chrome Experiments, αποτελούν ένα είδος μίνι-προγραμματιστικών επεμβάσεων στον Chrome browser, που επιχειρούν να παρουσιάσουν καινοτόμα και εναλλακτικά projects. Το τελευταίο Google Chrome experiment, ονόματι Lightsaber Escape, σίγουρα ικανοποιεί την απόλυτη φαντασίωση κάθε Star Wars fan, η οποία φυσικά δεν είναι άλλη από τον κρατήσει το δικό του… lightsaber! Ουσιαστικά αυτό που κάνει το εν λόγω Chrome experiment είναι να μετατρέπει το smartphone του χρήστη σε ένα είδος motion controller και οι ενδιαφερόμενοι users δεν έχουν παρά να συνδεθούν στο website του Chrome experiment και από εκεί να ακολουθήσουν τις οδηγίες. Μόλις πραγματοποιηθεί ένα είδος «ζεύξης» ανάμεσα στον browser και στο smartphone-lightsaber, τότε ο χρήστης καλείται να ξεπαστρέψει τους Stormtroopers που του επιτίθενται κουνώντας το smartphone του, με την παραμικρή κίνηση να απεικονίζεται στην οθόνη! Περάστε μία βόλτα από το Lightsaber Escape και νιώστε όπως ένας ιππότης Jedi!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles