21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το Google I/O 2016 θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Μαΐου στο Mountain View

    Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το Google I/O 2016, το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google που θα πραγματοποιηθεί στο Mountain View, φέτος από τις 18 έως τις 20 Μαΐου.

    google-io-2016

    Οι πρώτες λεπτομέρειες για το φετινό event ανακοινώθηκαν από τον Sundar Pichai, CEO της Google, στο Google+  σε σχετικό post όπου γράφει τα ακόλουθα:

    “Συναρπαστικά νέα: απομένουν μόνο 18 εβδομάδες για το Google I/O! Το 2016 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εμάς, καθώς πριν από δέκα χρόνια. είχαμε διοργανώσει για πρώτη φορά αυτό το event των προγραμματιστών μας στο Googleplex. Για να γιορτάσουμε τη δέκατη επέτειο, θα φιλοξενήσουμε το I/O στην “αυλή” μας, στο αμφιθέατρο Shoreline που βρίσκεται στο Mountain View, CA από τις 18 μέχρι τις 20 Μαΐου. Θα έχουμε τρεις γεμάτες μέρες για να δούμε αναλυτικά προγραμματιστικό περιεχόμενο, code labs και πολλά άλλα. Αν δεν μπορείτε να έρθετε αυτοπροσώπως, μπορείτε να συμμετέχετε μέσω του I/O Live και μέσω του I/O Extended event από την τοποθεσία σας. Συντονιστείτε στο #io16 και στο +GoogleDevelopers τις επόμενες βδομάδες για περισσότερες λεπτομέρειες”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles