15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Google κάνει χαλάστρα στα ερωτικά του προέδρου της Activision!

    Τι τύπο άντρα θέλουν οι γυναίκες; Όχι όλες δηλαδή αλλά οι περισσότερες. Τον single, πετυχημένο, γιάπη, thirty-something (άντε, συμβιβάζονται και με forty-something) με βαθιά τσέπη. Και άντε, πες το δεύτερο είναι λίγο «κι αν σου κάτσει», αλλά το πρώτο κάνει μπαμ από μακριά. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και ο Μπόμπι Κότικ. Ποιος είναι ο κύριος; Πρόεδρος της Activision, μίας εκ των εταιρειών με τον μεγαλύτερο τζίρο στην αγορά του gaming. Διαζευγμένος και διαθέσιμος, ο Κότικ θα περίμενε κανείς ότι θα ‘χε τρελό σουξέ στο έτερο φύλλο όμως το… Google έχει αντίθετη άποψη!

    «Σκεφτείτε τι αντίκτυπο έχει στα προσωπικά ραντεβού μου, η πρώτη εικόνα που με αφορά στο Google να με δείχνει σαν τον Διάολο», είπε με παράπονο σε συνέντευξή του στους Times της Νέας Υόρκης –και η πλάκα είναι ότι δεν έχει άδικο«Βλέπεις όλον αυτόν τον χαμό και αντιλαμβάνεσαι ότι “έχει γίνει παιχνίδι” με τα αποτελέσματα. Αυτές οι 19χρονες διάνοιες αποδεικνύονται εξυπνότερες απ’ την πανάκριβη εταιρεία δημοσίων σχέσεών μας», συνέχισε.

    Όντως, μπορεί ο Κότικ να μην είναι το πλέον αγαπητό πρόσωπο για τους gamers ανά τον κόσμο, δεν παύει ωστόσο να είναι μια ιδιαίτερα σεβάσμια προσωπικότητα για τους επενδυτές, τους αναλυτές και τους μετόχους της Activision –επί των ημερών του εξ’ άλλου η εταιρεία ευημερεί με τους ισολογισμούς να ‘ναι κάθε χρόνο «στο μαύρο».

     

    Πηγή: gameslife

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles