16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μία βόλτα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ρίο, μέσω Google Maps!

    Παρά τα όσα λέγονται για την οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, η τελετή έναρξης ήταν μαγευτική και παράλληλα λιτή. Έτσι λοιπόν, η Google επιτρέπει πλέον σε όλους τους χρήστες την πρόσβαση στο διαδίκτυο με σκοπό την περιήγηση μέσα σε κάθε επίσημη Ολυμπιακή Εγκατάσταση. Όπως ανέφεραν στο Google Maps Blog, πριν από λίγες μέρες,  «πάνε για την νίκη με τις Ολυμπιακές αναβαθμίσεις», και οι αλλαγές είναι προσβάσιμες σε όλους όσους βρίσκονται στο Ρίο, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να βρεθούν εκεί εικονικά. Η εφαρμογή Maps είναι μόνο μια από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Google σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς πρόκειται να προβάλουν μέσω video streaming τις καλύτερες στιγμές των Αγώνων σε πάνω από 60 χώρες μέσω του YouTube. Επιτρέπουν επίσης σε όλους να ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, πληκτρολογώντας λέξεις-κλειδιά στην Αναζήτηση, όπως «medals», πληροφορίες για συγκεκριμένες ομάδες, αθλητές κ.α.

    cvxcv

    Η Google είναι μόνο μια από τις πολλές εταιρίες που έχουν επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η Samsung άνοιξε τα «Galaxy Studios» στο Ρίο, όπου θα διοργανώνει events. Υπάρχουν επίσης κι άλλες εφαρμογές, όπως η Snapchat, η οποία μόλις πρόσθεσε φίλτρα, αυτοκόλλητα κ.α. με θέμα τους Αγώνες στο τελευταίο της update, ενώ εφαρμογές όπως η Score, επιτρέπει πλέον στους χρήστες να ενημερώνονται σχετικά με τα αθλήματα.

    vbvcb

    Όσον αφορά την εφαρμογή Maps, η Google επιτρέπει την πρόσβαση σε 25 εξωτερικές επίσημες Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ρίο, με συνεχή ενημέρωση, ανανέωση και πρόσθεση νέων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles