19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Google Now που αγάπησες στο Android έρχεται πιθανότατα και στο web

    Το Google Now, που γνωρίσαμε στην τελευταία έκδοση του Android (Jelly Βean), ενδέχεται να γίνει μέρος του Google web search, όπως υποδηλώνουν στοιχεία κώδικα που βρέθηκαν σε μία σελίδα δοκιμής της Google, που έφερε στη δημοσιότητα το site “Google Operating System”.

    googlenowdesktop

    Έτσι, δεν είναι απίθανο να φτάσει σύντομα στον υπολογιστή μας, όχι μόνο μέσω του Chrome, αλλά και στην αρχική σελίδα του Google search. Αποσπάσματα του κώδικα καλούν τους χρήστες “να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν το Google Now”, καθώς τους προσφέρει “τις σωστές πληροφορίες στη σωστή χρονική στιγμή”. Περιλαμβάνουν ακόμη διατάξεις που επιτρέπουν σ’ ένα χρήστη να τοποθετήσει τη διεύθυνση του σπιτιού ή της εργασίας του και να επιλέξει πού βρίσκεται κάθε στιγμή, ώστε να λαμβάνει πληροφορίες όπως ο καιρός, οι συνθήκες κίνησης, καθώς και σημεία ενδιαφέροντος.

    Ίσως τελικά εκείνοι που “θρηνούν” για την απώλεια του iGoogle, να βρουν σύντομα στο Google Now τη νέα τους αγαπημένη υπηρεσία της αμερικανικής εταιρείας, η οποία ενδέχεται και να ανακοινωθεί στο πλαίσιο του Google I/O, του συνεδρίου προγραμματιστών της που πραγματοποιείται το Μάιο.

    Εσάς πώς σας φαίνεται η ιδέα να μεταφερθεί το Google Now και στο Web;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles