21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    To Google+ είναι πια ανοικτό στους teenagers

    Μετά από πολλούς μήνες συζητήσεων και διαμαρτυριών, το κοινωνικό δίκτυο της Google, το Google+ άνοιξε τις πύλες του στους teenagers. Πώς να μην το έκανε άλλωστε καθώς οι χρήστες άνω των 13 ετών είναι οι πιο δραστήριοι χρήστες του διαδικτύου.

    Η διαφορά που θα παρατηρήσουν οι νέοι, teenager χρήστες του Google+ είναι πως οι βασικές λειτουργίες του κοινωνικού δικτύου είναι ελαφρά διαφοροποιημένες γι αυτούς, απ’ ότι στους ενήλικες χρήστες.

    Οι teenagers “plusers” θα μπορούν να μοιράζονται με τους κύκλους τους ότι αυτοί επιθυμούν, όταν όμως αποφασίσουν να μοιραστούν κάτι δημόσια, θα βλέπουν πρώτα την επισήμανση να σκεφτούν πολύ προσεκτικά τι μοιράζονται με τον κοινωνικό ιστό.

    Οι teenagers θα έχουν την επιλογή να αλληλεπιδρούν με όποιον επιθυμούν αυτοί και όχι το αντίστροφο. Ειδοποιήσεις θα καταφτάνουν μόνο από εκείνους που βρίσκονται ήδη στον κύκλο του ανήλικου χρήστη και δεν θα έχει κάποιος την δυνατότητα να τους απευθύνει ένα μήνυμα ή να μοιραστεί κάτι μαζί τους, αν δεν τον έχουν επιλέξει ήδη εκείνοι.

    Στα hangouts αντίστοιχα, ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του Google+, σε περίπτωση που μπει σε ένα hangout κάποιος ενήλικας, o teenager χρήστης βγαίνει αυτόματα και το σύστημα του Google+ του δίνει την επιλογή αν θέλει να ξαναμπεί.

    Υπάρχουν πολλοί που δεν είναι χαρούμενοι με το γεγονός ότι το Google+ άνοιξε για χρήστες ηλικίας από 13 έως 18. Το σημαντικό, όμως, είναι πως το κοινωνικό δίκτυο άνοιξε στους χρήστες αυτής της ηλικίας με προϋποθέσεις. Κάτι στο οποίο υπολείπονται κάποια άλλα.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles