21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το γραφείο του μέλλοντος προνοεί… meetings στα όρθια

    office

    Oι παραδοσιακές αντιλήψεις σχετικά με τους προκαθορισμένους χώρους γραφείων γίνονται ταχύτατα ιδέες του παρελθόντος καθώς αρκετές νέες καινοτόμες επιχειρήσεις ξεφορτώνονται πλήρως τα παραδοσιακά γραφεία, αντικαθιστώντας τα με πιο ευέλικτες μορφές εργασίας που προσφέρουν στους εργαζομένους καλύτερο έλεγχο και ικανοποίηση στη ζωή τους. Παράλληλα η ιδέα των ανοιχτών εργασιακών χώρων δείχνει να επικρατεί σε πολλές επιχειρήσεις. Μάλιστα, αναμένεται στο άμεσο μέλλον, να δούμε ακόμα περισσότερα γραφεία σχήματος οβάλ, τα οποία επιτρέπουν σε 4 με 6 άτομα να συναντιούνται. Ακόμα είναι ήδη ορατή μια στροφή προς προσαρμόσιμου ύψους γραφεία για… meetings στα όρθια.

    Η πραγματικότητα δείχνει πως μετακινούμαστε προς έναν τρόπο εργασίας, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι θα εργάζονται απομακρυσμένα. Το γραφείο μετατρέπεται, σταδιακά, περισσότερο σε ένα μέρος συνεργασίας, μια ευκαιρία να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας με νέο στυλ και λειτουργίες, αλλά και σε μια δυνατότητα να εμπνεύσετε τους εργαζομένους σας.

    Από την άλλη, εφόσον μπορεί κάποιος να εργαστεί όπου κι αν βρίσκεται, ποιος ο λόγος να το κάνει αποκλειστικά από το γραφείο του; Σύμφωνα με προβλέψεις, το 2017, περίπου το 50% των επιχειρήσεων θα διαθέτει μια επίσημη πολιτική mobile working. Μάλιστα, ως το 2020, το 70% των ανθρώπων θα εργάζονται απομακρυσμένα, όσο συχνά εργάζονται και στο γραφείο τους.

    Το ερώτημα που προκύπτει για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είναι το τι θα πρέπει να κάνουν, προκειμένου οι άνθρωποι να απολαμβάνουν το χρόνο τους στην εργασία και να είναι όσο παραγωγικοί θα είναι όταν δουλεύουν απομακρυσμένα. Φυσικός φωτισμός, ανοιχτοί χώροι και πολλά σημεία όπου οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ανακαλύψουν τον ιδανικό τρόπο εργασίας τους, αποτελούν “κλειδί” στο θέμα της παραγωγικότητας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles