12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To Grid Legends έρχεται το 2022 και μας υπόσχεται «μυθικές» αναμετρήσεις!

    Η Codemasters επιστρέφει υπό την αιγίδα της EA και βάζει για μια ακόμη φορά τον πήχη πολύ ψηλά, ανακοινώνοντας το Grid Legends! Το νέο racing game που φέρει την υπογραφή των experts του είδους, ουσιαστικά θα συνδυάζει το στυλ των προηγούμενων πετυχημένων παιχνιδιών της δημοφιλούς σειράς, δίνοντας τη δυνατότητα στους φανατικούς petrol head gamers να αγωνιστούν σε δεκάδες διαφορετικές διαδρομές που ξεκινούν από την μοναδική αίσθηση του off-road και καταλήγουν στους δρόμους διάσημων πόλεων (όπως είναι το Los Angeles, το San Francisco, το Παρίσι, το Λονδίνο, η Μόσχα κ.ά.).

    Στο Grid Legends πρόκειται να δούμε το αναβαθμισμένο έλεγχο, με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικές κλάσεις αγωνιστικών αυτοκινήτων. Οι developers έχουν δουλέψει πάνω στην περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του Grid World series, ένα mode στο οποίο θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ορισμένες από τις πιο ριψοκίνδυνες προσωπικότητες από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια ενός αγώνα θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την μοναδική AI-based προσωπικότητα των αντίπαλων οδηγών, να γνωρίσετε 130 διαφορετικές διαδρομές και να οδηγήσετε 100 και πλέον διαφορετικά upgradeable αυτοκίνητα (με την γκάμα να περιλαμβάνει από κλασικά touring cars μέχρι μικρά 4×4 κτήνη).

    To Grid Legends με βάση το σύντομο trailer που παρακολουθήσαμε φαίνεται ήδη αρκετά φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο. Είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2022 για Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και PC και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη μας έχει ανοίξει την όρεξη.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles