24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα νέα teasers του Game of Thrones απειλούν τρεις Οίκους του Westeros

    Κάτι λιγότερο από τρεις μήνες έχουν μείνει από την επιστροφή του Game of Thrones και την πολυαναμενόμενη έκτη σεζόν. Όπως είναι φυσικό μέχρι την ημερομηνια προβολής, βλέπε 24 Απριλίου, το HBO θα μας ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο με teasers όπως αυτά που κυκλοφόρησε σήμερα. Το κάθε ένα αναφέρεται και σε έναν οίκο του Westeros με τα πράγματα να μην μοιάζουν και τόσο καλά για τους συγκεκριμένους.

    game-of-thrones

    Στο πρώτο βλέπουμε το σκισμένο λάβαρο του Οίκου Lannister και ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα, ωστόσο αυτά τα “γκρεμίζει” μία απειλή του ψυχάκια θρησκόληπτου High Sparrow που ξέρουμε πόσο “αδυναμία” τους έχει.
    Στο δεύτερο σειρά παίρνει ο Οίκος Stark όπου φυσικά το χιόνι αναλαμβάνει να φτιάξει ατμόσφαιρα με τον Ramsay Snow να ακούγεται ιδιαίτερα απειλητικός. Τέλος σειρά έχει ο Οίκος Targaryen. Θυμάστε πως στο τέλος της 5ης σεζόν η Daenerys βρέθηκε περικυκλωμένη από εκατοντάδες όχι και τόσο φιλικά καλόπαιδα. Τώρα κάποιος τύπος, σε άψογα Dothraki, της λέει: “You are nobody, the millionth of your name, Queen of Nothing”.
    Όπως καταβαίνετε από την στιγμή που εμφανίστηκαν γίνεται στο Twitter ένας μικρός πανικός για το τι μπορεί να σημαίνουν αυτές οι απειλές. Τι άλλο από το γεγονός πως ο George R.R. Martin έχει ετοιμάσει ακόμα περισσότερους θανάτους, καταστροφές και τραγωδίες. Τι καλά!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles