21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To high-tech “στυλό” Cronzy Pen σας δίνει τη δυνατότητα να γράψετε με 16 εκατομμύρια χρώματα!

    Σίγουρα θα θυμόσαστε όταν ήσασταν μικροί που είχατε ένα στυλό, στο οποίο μπορούσατε να αλλάξετε τα χρώματα του, πιέζοντας τις χαρακτηριστικές χρωματισμένες μπίλιες που είχε στο επάνω τμήμα του… H εταιρεία Cronzy που ασχολείται με την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών projects, είχε την ιδέα να μεταφέρει το συγκεκριμένο concept με ένα πιο high-tech επίχρισμα, δημιουργώντας ένα στυλό-prototype, το οποίο δύναται να γράψει με 16 εκατομμύρια χρώματα!

    Cronzy Pen 2

    Το gadget που δείχνει να έχει έρθει από το μέλλον στο… σήμερα, ουσιαστικά διαθέτει έναν ενσωματωμένο mini-scanner στο επάνω τμήμα του, ο οποίος μπορεί να διαβάσει ένα οποιοδήποτε πραγματικό αντικείμενο και στη συνέχεια με τα cartridges που υπάρχουν μέσα στο στυλό να αναπαραγάγει το ακριβές χρώμα που σκάναρε. Φανταστείτε ουσιαστικά ένα είδος φορητού inkjet printer, ο οποίος χρησιμοποιεί cartridges (ναι εννοείται ότι όταν τελειώνουν θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε). Επιπλέον, ως είθισται οι εμπνευστές του Cronzy Pen δημιουργούν και την αντίστοιχη εφαρμογή σε iOS, Android και Windows Phone, η οποία θα δίνει μία σειρά από features στα χέρια του εκάστοτε χρήστη, επιτρέποντας του να εντοπίζει τα χρώματα και στη συνέχεια μέσω της εφαρμογής να πετυχαίνει τον τέλειο χρωματικό συνδυασμό.

    Cronzy_pen_in_use

    Η “διαστημική” αυτή πένα δείχνει να λειτουργεί και οι δημιουργοί του Cronzy Pen, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής τρέχουν μία καμπάνια στο Indiegogo, ζητώντας το ποσό των 200.000$ για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το project τους (η καμπάνια θα ολοκληρωθεί σε 2 μήνες και η πένα θα στοιχίζει κοντά στα 140 δολάρια). Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία ξεχωριστή προσπάθεια που θα θέλαμε να την δούμε να παίρνει σάρκα και οστά…

    https://youtu.be/Z0ewjKLyKlk

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles