21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Hollywood πάει Θεσσαλονίκη! Ξεκινούν το Νοέμβριο τα γυρίσματα της ταινία «Τhe Expendables 4»

    Οι φυσικές ομορφιές της χώρας μας, συχνά αποτελούν πόλο έλξης όχι μόνο για τουρίστες από κάθε μέρος της γης αλλά και για την κινηματογραφική βιομηχανία του Hollywood. Όπως έγινε γνωστό, ξεκινούν μέσα στο Νοέμβριο τα γυρίσματα μιας μεγάλης παραγωγής, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

    Πρόκειται για την ταινία «Τhe Expendables 4». Σύντομα, ο Τζέισον Στέιθαμ, η Μέγκαν Φοξ, ο Άντι Γκαρσία, ο Κέρτις “50 Cent” Τζάκσον και ο Τόνι Τζάα αναμένεται να πατήσουν σε ελληνικό έδαφος, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο πρωταγωνιστής και σεναριογράφος της ταινίας Σιλβέστερ Σταλόνε.

    Επιστρέφουν οι παραγωγοί στη Θεσσαλονίκη

    Η Θεσσαλονίκη απέδειξε πως μπορεί να είναι “film friendly” και γι’ αυτό οι παραγωγοί του Χόλιγουντ έρχονται ξανά στην πόλη. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό στην πόλη πραγματοποίησε γυρίσματα ο Αντόνιο Μπαντέρας.

    Δείτε την ανάρτηση του Αλέξανδρου Θάνου, τομεάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σχετικά με την ταινία «Τhe Expendables 4»

    Διαβάστε επίσης: 

    “No time to die”: “Εκτοξεύτηκαν” οι εισπράξεις στα 119 εκατ. δολάρια

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles