16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το HTC U σηματοδοτεί μία μεγάλη επιστροφή! Διέρρευσε κάθε λεπτομέρεια για τη νέα ναυαρχίδα της HTC

    Εδώ και μέρες έχουμε δει το render της (ακολουθεί η φωτό), τώρα όμως γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια για τη νέα ναυαρχίδα της HTC U, σύμφωνα με τη διαρροή του γνώριμου …evleaks (Evan Blass) στο AndroidHeadlines.

    htc-u

    Το HTC Ocean, όπως είναι έως τώρα γνωστή η κωδική ονομασία του HTC U, όσον αφορά τα τεχνικά, θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels με προστασία Gorilla Glass 5, τον σούπερ νέο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 835 (οκταπύρηνο), Adreno 540 GPU, 4 ή 6GB RAM, 64 ή 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου UFS καθώς και μπαταρία 3.000mAh με την τεχνολογία Quick Charge 3.0. Έχει ακόμη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button και λειτουργικό Android 7.1 Nougat, ενώ ΔΕ διαθέτει jack 3,5 χιλιοστών, αλλά μόνο USB Type-C port.

    htc-ocean-leak-4

    Επιπλέον, ενσωματώνει την τεχνολογία USonic που επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν ένα “αναλογικό” ακουστικό στην θύρα USB-C και να δημιουργήσουν ένα customized audio profile για τον εαυτό τους, ενώ το HTC Sense Link επιτρέπει σε ειδοποιήσεις από τη συσκευή να εμφανίζονται σε ένα PC.

    htc-ocean-leak-8

    Η λειτουργία Edge Sensor αξιοποιεί ένα σύντομο ή παρατεταμένο πάτημα στο πλάι του τηλεφώνου για να ενεργοποιηθεί η κάμερα, το Google Assistant ή άλλες λειτουργίες, χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι.

    htc-ocean-leak-10

    Επιπρόσθετα, ένα ακόμη χαρακτηριστικό που ονομάζεται HDR+ επιτρέπει στους χρήστες του HTC U να βλέπουν πώς εμφανίζεται μία φωτό με HDR πριν την τραβήξουν.

    htc-ocean-Leak-11

    Καθώς διαθέτει τέσσερα μικρόφωνα, υπάρχουν δύο διαφορετικές ρυθμίσεις ήχου για το audio capture δημιουργώντας video. Το 3D Audio είναι η προκαθορισμένη ρύθμιση και χρησιμοποιεί αυτά τα τέσσερα μικρόφωνα για την εγγραφή surround sound.

    Σύμφωνα με τον Evan Blass, το HTC U θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο μήνα και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles