13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Huawei Band 4 στην ελληνική αγορά και στα χέρια μας: Έγχρωμη οθόνη, super αυτονομία και φόρτιση μέσω USB

    Μία από τις κατηγορίες gadgets που έχουν ανέβει πολύ τελευταία είναι τα fitness bands. Ολοένα και συχνότερα συναντάμε στα χέρια φίλων μία σχετική λύση, που αποτελεί έναν πρακτικό τρόπο για να …βλέπει κάποιος την ώρα, να παρακολουθεί στοιχεία άσκησης ή ακόμη και του ύπνου του, να ελέγχει τους καρδιακούς παλμούς, αλλά και να δέχεται εύκολα και άμεσα ειδοποιήσεις από το smartphone του. Πριν λίγες ημέρες, έφτασε στο γραφείο μας μία νέα πρόταση από τη Huawei. Το Huawei Band 4 είναι ένα σύγχρονο active tracker που καλύπτει τις παραπάνω ανάγκες σε μία όμορφη, λιτή σχεδίαση, διαθέτοντας, παράλληλα, άκρως ικανοποιητική αυτονομία.


    Το Huawei Band 4 έχει βάρος μόλις 24 γραμμάρια και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι σε συνδυασμό με ένα σπορτίβ λουράκι από σιλικόνη. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 0,96 ιντσών 2.5D ανάλυσης 80×160 pixels, την οποία μπορείτε να παραμετροποιήσετε στο έπακρο κατεβάζοντας ποικίλες προσόψεις, μία δυνατότητα που σας προσφέρεται, όπως και πολλές άλλες, μέσω της (κλασικά αγαπημένης) συνοδευτικής εφαρμογής Huawei Health. Μπορείτε να επιλέξετε προσόψεις ανάμεσα σε διαφορετικά στιλ αθλημάτων, καρτούν, νοημοσύνης και hi-technology.

    Παράλληλα, αποτελεί μία συσκευή που μπορεί να αντέξει για 6 συνεχείς μέρες μακριά από το φορτιστή της με όλες τις δυνατότητες ενεργοποιημένες, λύνοντας ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα όσων αποκτούν ένα smart wearable. Η αυτονομία του, μάλιστα, μπορεί να φτάσει έως και τις 9 μέρες με απενεργοποιημένο το TruSleep και την καταγραφή καρδιακών παλμών. Και καθώς αναφερόμαστε στο -κρίσιμο για πολλούς- ζήτημα της φόρτισης, να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο φορτίζει η συσκευή, καθώς πρακτικά αφαιρείτε το λουράκι και αποκαλύπτεται ένας USB connector.

    To Huawei Band 4 μπορεί να παρακολουθήσει μία σειρά από δραστηριότητες στον τομέα της άσκησης, που περιλαμβάνουν τρέξιμο σε υπαίθριο ή εσωτερικό χώρο, περπάτημα σε υπαίθριο ή εσωτερικό χώρο, ποδήλατο σε υπαίθριο ή εσωτερικό χώρο, ελλειπτικό μηχάνημα, αλλά και κωπηλασία ή ελεύθερη προπόνηση. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ασκήσεις ανάμεσα σε εννέα διαφορετικές λειτουργίες, αλλά και να παρακολουθήσετε κάθε σας προπόνηση, με στοιχεία όπως καρδιακός ρυθμός, βήματα, απόσταση, ταχύτητα, θερμίδες κ.ά.
    Με τη βοήθεια της λειτουργίας Huawei TruSeen 3.5, παρακολουθεί, φυσικά, και τον καρδιακό σας ρυθμό, προειδοποιώντας σας μάλιστα για ενδεχόμενα προβλήματα, καθώς, με έξυπνες υπενθυμίσεις, μέσω δονήσεων, σας ενημερώνει όταν οι παλμοί σας υπερβούν το μέγιστο μέσο όρο.


    Επιπλέον, το Huawei TruSleep 3.0 συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία για τον ύπνο σας. Παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό την ώρα που κοιμάστε, αναγνωρίζει τις τέσσερις φάσεις του ύπνου σας και μπορεί να αναλύσει την ποιότητά του, εντοπίζοντας περισσότερους από έξι διαφορετικούς τύπους προβλημάτων και δίνοντάς σας προτάσεις για πιο ξεκούραστο, απολαυστικό ύπνο.
    Ακόμη περισσότερες χρήσιμες λειτουργίες του Huawei Band 4 περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις μηνυμάτων ή τηλεφωνικών κλήσεων, τη δυνατότητα να εντοπίσετε το smartphone σας, νυχτερινή λειτουργία με αόρατο φως κ.ά.

    Φυσικά, όπως προαναφέραμε πολλές από τις λειτουργίες ενεργοποιούνται ή ελέγχονται μέσω της εφαρμογής Huawei Health, ενώ το εν λόγω fitness band μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε smartphone έχει εγκατεστημένο λειτουργικό Android 4.4 ή νεότερο ή iOS 9.0 ή νεότερο.

    Τέλος, να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό έως τις 5 ατμόσφαιρες, κάτι που συνεπάγεται ότι μπορεί να αντέξει σε βάθος έως τα 50 μέτρα και σε δραστηριότητες όπως το κολύμπι.

    To Huawei Band 4 είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής και σε λοιπά καταστήματα στη χώρα μας σε τρεις όμορφους χρωματισμούς (Sakura Pink, Amber Sunrise ή Graphite Black), με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 39,90 ευρώ, αποτελώντας μία προσιτή λύση στο χώρο του, που, ωστόσο, τεχνολογικά, καλύπτει όλα αυτά που αναζητάτε από ένα προϊόν του είδους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles