24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Huawei Honor 2 στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από τη Wind

    HUAWEI_KTX_20.5x28_telikoΤο νέο Honor 2, το οικονομικότερο τετραπύρηνο smartphone στην ελληνική αγορά, προϊόν σχεδιασμού της Huawei, διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα από τα καταστήματα WIND, καθώς και μέσω της αλυσίδας Public/Multirama.

    «Το Huawei Honor 2 προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κορυφαίου smartphone σε εξαιρετική τιμή, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν, και να γνωρίσουν την εμπειρία χρήσης, ενός κινητού που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας» δήλωσε ο κ. Jeffrey Zhang Rui, Terminals Director της Huawei Ελλάδας τονίζοντας παράλληλα ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε το Huawei Honor 2 στην Ελλάδα και ειδικότερα στο δίκτυο καταστημάτων της WIND, εμπλουτίζοντας έτσι το portfolio των smartphones της Huawei στην Ελλάδα».

    «Το εξαιρετικών επιδόσεων Huawei Honor 2 συμπληρώνει ιδανικά τη γκάμα αποκλειστικών smartphones που προσφέρει η WIND στους πελάτες της. Διαθέτει μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με αξεπέραστη τιμή στην κατηγορία του, ταιριάζοντας απόλυτα με τη στρατηγική «Smartphone & Mobile Internet Για Όλους» της WIND. Προσφέρουμε στους συνδρομητές μας την καλύτερη επιλογή ανά κατηγορία Smartphone αλλά και οικονομικά προγράμματα που καθιστούν τη χρήση του Mobile Internet προσιτή σε όλους τους χρήστες ανάλογα με τις ανάγκες τους», ανέφερε o Νίκος Μαλλιάκας, Mobile Data & Content Senior Member of Staff της WIND Ελλάς.

    Το νέο Huawei Honor 2 ξεχωρίζει ως το πιο οικονομικό τετραπύρηνο Android smartphone της αγοράς, αφού διατίθεται στη μοναδική τιμή των 299€ ή ακόμα πιο οικονομικά στα νέα συμβόλαια WIND to all αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND και Public/Multirama. Στα πλεονεκτήματα του ακόμη συγκαταλέγονται η οθόνη 4.5 ιντσών HD τεχνολογίας LCD IPS, η μνήμη RAM 1GB και η κάμερα 8MPixels με δυνατότητα καταγραφής Full HD video 1080p, αλλά και η κορυφαία διάρκεια μπαταρίας 2.150mAh με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας.

    Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά HUAWEI Honor 2
    • Επεξεργαστής 4πύρηνος επεξεργαστής 1,4GHz
    • Λειτουργικό Android 4.0 ICS
    • Δίκτυο HDSPA 21Mbps
    • Συνδεσιμότητα Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 3.0, DLNA
    • Οθόνη IPS LCD 4,5″ υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας
    • Κάμερα 8MP με Full HD Recording
    • Μπαταρία 2.150mAh με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας
    • Μνήμη 1GB RAM/8Gb Internal Memory + MicroSD slot

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles