25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το ιδανικό laptop για τον επαγγελματία: ΗP EliteBook Folio G1 από την Cosmos Business Systems

    Η καθημερινότητα πολλών από εμάς είναι πλέον ιδιαίτερα απαιτητική, περιλαμβάνοντας μετακινήσεις, πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα και φυσικά υψηλές απαιτήσεις από τον υπολογιστή που θα έχουμε μαζί σας. Η λύση; Ένα μοντέλο σαν το HP EliteBook Folio G1, που προσφέρει στον καθένα αυτό που αναζητά, συνδυάζοντας μοναδική κατασκευή και εξαιρετική απόδοση.
    HP20150310977

    Με υλικά που έχουν επιλεγεί ένα προς ένα και κορυφαίες λειτουργίες συνεργασίας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια εμπειρία χρήσης από το μηχάνημα που θα επιλέξουν. Μία πρόταση ιδανική για επαγγελματίες σε κίνηση που χρειάζονται τον καλύτερο επαγγελματικό, ανθεκτικό φορητό υπολογιστή στην κατηγορία του, με βελτιωμένη απόδοση συστήματος και γραφικών σε διαχειριζόμενο περιβάλλον IT.


    To εξελιγμένο και ανθεκτικό HP EliteBook Folio G1 συνδυάζει πρωτοποριακή σχεδίαση, καινοτόμα κατασκευή και υλικά υψηλής ποιότητας, καθώς αντέχει στις δοκιμές MIL-STD 810G.

    Έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον ομάδων, πελατών και προμηθευτών με τον κρυστάλλινο ήχο της Bang & Olufsen και το πληκτρολόγιο υψηλής απόδοσης HP Premium Collaboration που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις και βιντεοσυνομιλίες με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Με την κάμερα IR μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πρόσωπό σας ως κωδικό πρόσβασης στο Windows Hello για το ξεκλείδωμα μιας συσκευής Windows 10 Pro ή την περιήγηση στο web.

    Ο HP EliteBook Folio G1 ανταποκρίνεται άνετα στις απαιτήσεις υψηλής απόδοσης με επεξεργαστή Intel Core 6ης γενιάς, μονάδες SSD PCIe, μνήμη 8 GB και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

    Μπορείτε να πραγματοποιήσετε συσκέψεις από τον υπολογιστή σας με το πάτημα ενός κουμπιού, με το οπισθοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο HP Premium Collaboration.

    c05274084

    Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις προαιρετικές οθόνες αφής υψηλής ευκρίνειας UHD ή FHD, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον τρόπο που εργάζεστε. Προστατευτείτε, εντοπίστε και αποκαταστήστε τις κακόβουλες επιθέσεις στο BIOS με το HP Sure Start with Dynamic Protection, την κορυφαία λύση αυτόματης αποκατάστασης BIOS, που ελέγχει και αποκαθιστά τις αλλοιώσεις του BIOS σε πραγματικό χρόνο.

    Ενισχύστε την αποδοτικότητά σας με προαιρετικό εξοπλισμό, π.χ. σταθμό επιτραπέζιας σύνδεσης HP Elite Thunderbolt 3, σταθμό σύνδεσης ταξιδιού HP Executive, και οθόνη Elite, που ολοκληρώνει το προηγμένο στυλ και παραμείνετε παραγωγικοί με τις θύρες USB-C για τη φόρτιση φορητών συσκευών κ.ά.

    To HP EliteBook Folio G1 υποστηρίζει απλοποιημένη διαχείριση IT από το cloud, ενώ σας επιτρέπει να διαχειριστείτε δεδομένα, ασφάλεια και συσκευές από μία λύση cloud με το HP Touchpoint Manager. Είναι διαθέσιμο με Windows 10 Pro ή άλλα λειτουργικά συστήματα.

    Δείτε λεπτομέρειες για τον ΗP EliteBook Folio G1 που μπορείτε να αποκτήσετε από την Cosmos Business Systems.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles