21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Inbox by Gmail γίνεται…εξυπνότερο!

    Η εφαρμογή Inbox by Gmail αναβαθμίζεται και αποκτά νέα χαρακτηριστικά που την κάνουν εξυπνοτέρη. Πάμε να δούμε τι αλλάζει.

    Inbox by Gmail

    Η εφαρμογή Inbox by Gmail θα καταλαβαίνει ποια μηνύματα είναι παρόμοιου περιεχομένου και θα τα ομαδοποιεί προκειμένου να τα διαχειριστείτε στη συνέχεια όλα μαζί. Για παράδειγμα, εαν λάβετε emails που αφορούν κάποιο ταξίδι σας, η εφαρμογή θα δημιουργήσει μια ομάδα με αυτά ενώ θα σας προβάλει και σημαντικές πληροφορίες για το ταξίδι σας.

    Την ομαδοποίηση αυτή το Gmail την ονομάζει trip bundle, όπου μπορείτε στη συνέχεια να την μοιραστείτε με όποιες επαφές επιθυμείτε. Να σημειωθεί ότι οποιοδήποτε επιπλέον email λάβετε αφού μοιραστείτε αρχικά το πρώτο bundle, δεν θα προστίθεται αυτομάτως στη συλλογή. Επιπλέον, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν και emails σε ένα ταξίδι με τη χρήση του “Move to…” από το menu.

    Το update αναβαθμίζει και τον τρόπο επισύναψης εικόνων, επιτρέποντας την πολλαπλή επισύναψη φωτογραφιών με μια μόνο φορά.

    Το συγκεκριμένο update αφορά στην εφαρμογή για iOS συσκευές και μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store ενώ οι Android χρήστες το απολαμβάνουν ήδη από το Play Store.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles