21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Instagram ετοιμάζει υποστήριξη αποστολής και λήψης μηνυμάτων

    Αργά αλλά σταθερά, το Instagram προσθέτει χαρακτηριστικά που το κάνουν περισσότερο ολοκληρωμένο, όπως η δυνατότητα λήψης και upload video, τα web profies ή η πρόσφατη εφαρμογή για τα Windows Phone 8. Τώρα, σύμφωνα με ένα report που δημοσίευσε το δημοφιλές site GigaOm, ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη αναβάθμισή του, η οποία θα περιλαμβάνει και τη δυνατότητα αποστολής και λήψης προσωπικών μηνυμάτων.

    Messaging

    Έτσι, φαίνεται πως, μέχρι τα τέλη του έτους, θα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοσή του, που θα σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα τόσο με κάποιον φίλο σας, όσο και ομαδικά.

    Πρόκειται για ένα λογικό επόμενο βήμα για το Instagram (το οποίο ανήκει πλέον στο Facebook), καθώς το online messaging είναι ένας από τους πιο αναπτυσσόμενους τομείς στο Διαδίκτυο και πολλές σχετικές υπηρεσίες, όπως το Snapchat, σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Και το ίδιο το Facebook έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λανσάροντας πρόσφατα μία εντελώς ανανεωμένη εφαρμογή Messenger με επιπλέον δυνατότητες, ανάμεσα στις οποίες η αποστολή και λήψη SMS.

    Δεν ξέρουμε αν η προσθήκη του Instagram σχετίζεται και με την πρόσφατη αποτυχημένη προσπάθεια του Facebook να εξαγοράσει το Snapchat, όμως σε κάθε περίπτωση είναι καλοδεχούμενη…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles