13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Instagram Stories πλέον υποστηρίζει Geostickers!

    Στους 6 μήνες που είναι διαθέσιμα τα Instagram Stories, η πορεία τους είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Πολλοί είναι εκείνοι που τα χρησιμοποιούν ασταμάτητα, με την υπηρεσία από τον Αύγουστο που έκανε πρεμιέρα να έχει εντυπωσιακά νούμερα, με πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες την ημέρα. Στατιστικά πραγματικά εντυπωσιακά και έτσι το Instagram αποφάσισε να εμπλουτίσει τη λειτουργία με τα Geostickers, τα οποία θα υποστηριχθούν πλέον από το Stories section της εφαρμογής.

    Instagram-Stories-Geostickers

    Όπως δηλώνει και το όνομά τους, πρόκειται για ειδικά stickers τα οποία μπορείτε να προσθέσετε στις φωτό ή τα videos σας, όταν βρίσκεστε σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία. Είναι διαθέσιμα, πατώντας το stickers icon στο πάνω δεξί μέρος της εφαρμογής, και, όπως σημειώνουν από το Instagram, έχουν δημιουργηθεί, ώστε να ταιριάζουν με το κάθε μέρος το οποίο αφορούν.

    Παρόμοια με τα personalized location stickers που ήδη δίνουν το “παρών” στο Instagram Stories, τα Geostickers θα ζωντανεύσουν την ιστορία σας, με μοναδικό τρόπο, όπως βλέπετε και στις φωτό του θέματος.

    Προς το παρόν, πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι διαθέσιμα μόνο σε Νέα Υόρκη και Τζακάρτα, στην έκδοση 10.11 της εφαρμογής για Android και iOS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles