16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Cosmote λανσάρει το “Intel Inside” smartphone της ZTE στη χώρα μας

    Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Aθήνα, η ZTE παρουσίασε με τον πλέον επίσημο τρόπο το πρώτο της “Intel Inside” smartphone, το Grand X IN. Tο κορυφαίο smartphone της εταιρείας κυκλοφορεί ήδη από τις αρχές του μήνα, αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της Cosmote, με κόστος 249,9 ευρώ.

    Στην εκδήλωση, μίλησαν κατά σειρά ο κος. Ao Wen (Vice President, ZTE European Operating Office), ο κος. Σωτήρης Σκανδάμης (Terminals Executive Director, ZTE Hellas) καθώς και ο κος. Nίκος Παναγιωτίδης (Business Development Manager, Intel Hellas). Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης και ο κος. Γιώργος Pιμικής (Distribution Business Manager, Greece & Cyprus της Intel) κ.α.

    Kαι οι τρεις, αναφέρθηκαν στην σπουδαίοτητα των κινητών τηλεφώνων στην σύγχρονη ζωή, και φυσικά στην σχέση που έχει αναπτύξη η ZTE με την Intel, με αφορμή και την κατασκευή του Grand X IN, το οποίο ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Atom Z2460 και την πλατφόρμα Intel XMM 6260 (HSPA+21Mbps).


    H ναυαρχίδα της ZTE, όπως αναφέραμε βασίζεται στον επεξεργαστή Intel Atom Z2460, ο οποίος συνεπικουρείται από 1GB μνήμης. O αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 4GB με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB μέσω κάρτας μνήμης microSD. Διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών ανάλυσης qHD (540×960 pixels), κάμερα για βιντεοκλήσεις και κάμερα για φωτογραφίες και video με αισθητήρα 8 Mpixel. Όσο αφορά στο λειτουργικό σύστημα, δεν είναι άλλο από το Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

    Με τις διαστάσεις της συσκευής να είναι μόλις 127 x 65 x 9.9mm, το Grand X IN περιέχει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές δυνατότητες: Bluetooth 2.1 + A2DΡ, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA και Mobile HD σύνδεσμο (μέσω micro-USB) για σύνδεση μικρής εμβέλειας. Η ευρεία γκάμα των οπτικό-ακουστικών χαρακτηριστικών περιλαμβάνει Dolby Ήχο, καταγραφή HD Βίντεο και HD Φωνή.
    «Το Grand X IN αποτελεί την πρόταση smartphone της ΖΤΕ με επεξεργαστή Intel για την Ευρώπη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με την Intel», δήλωσε ο κος Ao Wen, Αντιπρόεδρος της ΖΤΕ για την κινητή τηλεφωνία στην Ευρώπη.

    «Οι συσκευές της σειράς ZTE Grand, είναι συσκευές άριστης ποιότητας και προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Παράλληλα με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που μας παρέχει η Intel, έχουμε κατασκευάσει μια αξιόπιστη συσκευή με ενισχυμένες δυνατότητες και υψηλή απόδοση. Η ΖΤΕ διαθέτει εμπειρία 10 χρόνων στην έρευνα και κατασκευή smartphone και διαθέτει 10% των ετήσιων εσόδων της στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Στόχος της ΖΤΕ είναι να προσφέρει στην τις καλύτερες συσκευές στις πιο οικονομικές τιμές, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να αποκτήσουν την εμπειρία χρήσης ενός εξαιρετικού smartphone. Θέλουμε να επικεντρωθούμε σε ζητήματα που πραγματικά έχουν αξία, για αυτό το λόγο προσπαθούμε να υπερέχουμε στους τομείς απόδοσης μπαταρίας και γρήγορης ανάκτησης δεδομένων, έχοντας σαν αποτέλεσμα την υψηλού επιπέδου ικανοποίηση των πελατών μας» κατέληξε.

    Eκτός από το Grand X IN, το δίκτυο καταστημάτων Cosmote, θα διαθέσει δύο ακόμη συσκευές της ZTE. Πρόκειται για τα ZTE Blade III και το ZTE Kis Plus, που θα κοστίζουν 174,91 ευρώ και 124,89 ευρώ αντίστοιχα.

    Πηγή: Infocom.gr

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles