16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Intel NUC 12 Extreme φέρνει την Hybrid Architecture στο NUC Form Factor

    Η Intel παρουσιάζει για πρώτη φορά τους 12ης γενιάς επιτραπέζιους επεξεργαστές της σειράς NUC

    Η Intel ανακοίνωσε το Intel NUC 12 Extreme (Dragon Canyon) και το Intel NUC 12 Extreme Compute Element (Eden Bay), ένα κιτ επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή υψηλής μηχανικής σχεδιασμένο για να παρέχει εκπληκτική απόδοση στα παιχνίδια υψηλής ποιότητας, και ακόμη για δημιουργία μοναδικών περιεχομένων. Με τους πιο πρόσφατους επιτραπέζιους επεξεργαστές Intel Core 12ης γενιάς, με χωρητικότητα για διακριτικές κάρτες γραφικών πλήρους μεγέθους 12 ιντσών και μια πλήρη γκάμα θυρών Ι/Ο συμπεριλαμβανομένου του Thunderbolt 4, το Intel NUC 12 Extreme προσφέρει τεράστιες επιδόσεις και χαρακτηριστικά που ενθουσιάζουν τους παίκτες και τους επαγγελματιές δημιουργούς που χρειάζονται μια συμπαγή και αρθρωτή γκάμα.

    Το Intel NUC 12 Extreme φέρνει για πρώτη φορά τη νέα hybrid architecture της Intel και το socketed motherboard στη σειρά NUC. Για όσους θέλουν ένα ισχυρό σύστημα με μικρό αποτύπωμα και μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ, το Intel NUC 12 extreme Kit είναι μια εξαιρετική επιλογή.

    Γιατί έχει σημασία

    Το πιο ισχυρό Intel NUC ακόμη περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, όπως hybrid architecture και πρόσβαση σε ταχύτερες διεπαφές PCle, επιτάχυνση των χρόνων φόρτωσης, όλα σε ένα αποτύπωμα που μπορεί να χωρέσει σε οποιοδήποτε γραφείο.

    Κατασκευασμένο με γνώμονα την ευελιξία, το Intel NUC 12 Extreme Compute Element παρέχει στους ενθουσιώδεις παίκτες και δημιουργούς τη δυνατότητα να δημιουργούν τα δικά τους μικρά σχέδια, δίνοντας στους χρήστες την επιλογή να είναι δημιουργικοί και να διαμορφώσουν το αποτύπωμα του συστήματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

    Σχετικά με το Monster Performance, Small Footprint

    Το NUC 12 Extreme προσφέρει πρωτοποριακές ταχύτητες με επεξργαστή Intel® Core™ i9 εώς και 12ης γενιάς, με οκτώ πυρήνες Performance (P-cores) και οκτώ Efficient-cores (E-cores), 24 threads και έως και 5,1 GHz turbo boost μέγιστη συχνότητα.

    Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

    • Intel® UHD Graphics 770 (32EU)
    • Υποστήριξη για έως και 64 GB διπλού καναλιού DDR4-3200 MHz SODIMM
    • Υποστήριξη για κάρτες γραφικών PCle Gen5 x16
    • Backwards compatible με PCle Gen4 και Gen3
    • Υποστήριξη έως και τριών SSD PCle Gen4 M.2
    • Δύο θύρες Thunderbolt 4, Intel® Wi-Fi 6E AX211, πρότυπο θύρας Ethernet 10 Gbps. Και επιπλέον θύρα Ethernet5 Gbps σε SKU επεξεργαστών Intel Corei9.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles