12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το iPhone 12 επιβίωσε από ένα ιδιαίτερα σκληρό τεστ αντοχής στο νερό!

    Τα νέα iPhone είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη, σύμφωνα με το πρότυπο IP68 και σίγουρα πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις αντοχές τους. Ο ιδρυτής του EverythingApplePro EAP channel έκανε μία ιδιαίτερα σκληρή σχετική δοκιμή στο νέο smartphone που μάλιστα “κολύμπησε” παρέα με τον προκάτοχό του, το iPhone 11.

    Στο πρώτο στάδιο των δοκιμών, και οι δύο συσκευές βυθίστηκαν σε βάθος 2 μέτρων και τα κατάφεραν άψογα για μισή ώρα. H οθόνη, το touchpad και το μικρόφωνο συνέχισαν να λειτουργούν σωστά!

    Στη συνέχεια, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο σκληρά και οι συσκευές βυθίστηκαν σε βάθος 5,49 μέτρων! Και τα κατάφεραν και πάλι άψογα!

    Ο τρίτος γύρος ήταν ακόμη πιο …ακραίος, με τα μοντέλα της Apple να κάνουν βουτιά στα 9,14 μέτρα για 21 λεπτά, χωρίς και πάλι κανένα πρόβλημα!

    Φυσικά, δύσκολα μπορεί κανείς να προτείνει τη διεξαγωγή τέτοιων δοκιμών στην καθημερινή ζωή και από κάποιον κάτοχο των συσκευών. Το γεγονός ότι τα smartphones που πέρασαν το τεστ του EverythingApplePro EAP channel συνεχίζουν να λειτουργούν δε σημαίνει ότι σας προτείνει να κάνετε παρόμοια πειράματα, το συμπέρασμα όμως είναι ένα. Η Apple δίνει ιδιαίτερη σημασία στο να δημιουργήσει ανθεκτικές στο νερό συσκευές που, και σε ενδεχόμενο ατύχημα, θα τα καταφέρουν άψογα!

    Δείτε το video

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles