14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τo iPhone 14 υποβλήθηκε στο πιο σκληρό τεστ αντοχής και… επιβίωσε! (video)

    Τα περισσότερα high-end smartphones διαθέτουν εξαιρετικά λεπτεπίλεπτα και ντελικάτα hardware components, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν την βγάζουν… «καθαρή» σε πιο αντίξοες συνθήκες. Αν και οι κατασκευάστριες εταιρείες hardware επενδύουν στην υψηλή αντοχή, ωστόσο εξυπακούεται ότι ένα οποιοδήποτε flagship smartphone, δεν μπορεί να αντέξει σε καταστάσεις που είναι… εκτός πραγματικότητας. Παρόλα αυτά, ένα τεστ αντοχής παραμένει η καλύτερη δοκιμασία για οποιαδήποτε ναυαρχίδα που κυκλοφορεί στην αγορά και σίγουρα o νούμερο ένα προορισμός για durability tests δεν είναι άλλος από το κανάλι στο YouTube, JerryRigEverything, στο οποίο οι συσκευές που «φιλοξενούνται» σε αυτό, υποβάλλονται σε μια σειρά από φρικτές δοκιμασίες που κόβουν την ανάσα.

    Το πιο πρόσφατο «θύμα» φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να είναι το iPhone 14 της Apple, το οποίο μπορεί σε σχεδιαστικό επίπεδο να μην διαφέρει σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με το περσινό μοντέλο (iPhone 13), ωστόσο όπως αποδεικνύεται η Apple δούλεψε και ενίσχυσε την αντοχή των εσωτερικών τμημάτων της νέας συσκευής. Αν και το iPhone 14 δείχνει να υποφέρει στα χέρια του «σαδιστή» YouTuber Zach, παρόλα αυτά αποδεικνύεται ότι είναι σημαντικά πιο ανθεκτικό σε σύγκριση με τον προκάτοχο του. Και επειδή ο εφιάλτης του «bending» πάντοτε πλανάται πάνω από κάθε νέο iPhone, το iPhone 14 είναι κυριολεκτικά… αλύγιστο. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο, ας αφήσουμε καλύτερα να μιλήσει το video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles