16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το iPhone 4S του Υπουργού που χρεώθηκε “κατά λάθος” στο ελληνικό Δημόσιο

    To iPhone 4S πρωταγωνιστεί σ’ ένα σκάνδαλο, με λοιπούς stars το ελληνικό δημόσιο, έναν υπουργό και μία “λάθος” απόφαση. Τελικά, η Apple δημιουργεί “ειδήσεις” παντού…

    Ιδιαίτερη δημοσιότητα έχει πάρει τις τελευταίες ώρες το γεγονός ότι εγκρίθηκε δαπάνη συνολικού ποσού 669 ευρώ από το ελληνικό δημόσιο για την αγορά ενός iPhone 4S 16GB για τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο.

    Μετά το πλήθος διαμαρτυριών που κατέκλυσαν το Διαδίκτυο πάντως, οι εξελίξεις θέλουν τον Υπουργό να αναγκάζεται να επιστρέψει τη συσκευή, μιλώντας για “λάθος” που έγινε.

    Τώρα τι “λάθος” ήταν αυτό δε γνωρίζουμε, αν, πάντως, ο κ. Γερουλάνος είναι όντως fan της Apple και θέλει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της νέας συσκευής και του Siri, φανταζόμαστε ότι έχει τα 669 ευρώ που απαιτούνται για την αγορά της, οπότε… όλα καλά!

    Δε λέτε καλά, πάντως, που, πλέον, το web και τα κοινωνικά δίκτυα κάνουν γνωστά τέτοια θέματα και γλυτώνουμε από μερικά εξοδάκια εμείς οι φορολογούμενοι – έστω κι αν πρόκειται για 669 ευρώ, δε βαριέστε, “μάζευε κι ας είναι και ρώγες” που λένε.

     

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles