21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    To iPhone 5se θα κυκλοφορήσει και σε έντονο ροζ χρώμα;

    Οι φήμες ότι η Apple ετοιμάζει νέο 4ιντσο iPhone είναι τόσο πολλές που μπορούμε να θεωρήσουμε τη συσκευή υπαρκτή και έτοιμη να ανακοινωθεί στο event που φαίνεται πως προγραμματίζουν στο Cupertino για τα μέσα Μαρτίου (πιθανότερη ημερομηνία θεωρείται η 15/3) μαζί ίσως με το iPad Air 3.

    Δεν ξέρουμε αν η συσκευή θα ονομάζεται iPhone 5se, όπως είναι το πιθανότερο, ωστόσο τώρα μαθαίνουμε γι’ αυτήν και λεπτομέρειες, όπως π.χ. ότι θα κυκλοφορήσει σε τρεις επιλογές χρωμάτων: silver, space gray αλλά και pink.

    Έχει σημασία να διευκρινίσουμε ότι pink δεν εννοούμε το rose gold στο οποίο διατίθενται τα τρέχοντα iPhone 6s/6s Plus, αλλά το έντονο ροζ στο οποίο π.χ. είναι διαθέσιμο το 6ης γενιάς iPod touch και το 7ης γενιάς iPod nano.

    ipod touch

    Φαίνεται πως το iPhone 5se θα αποτελέσει μία νεανική πρόταση που προφανώς θα είναι οικονομική και με την οποία η Apple θέλει να προσεγγίσει περισσότερο και διαφορετικό κοινό.

    Να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες, το iPhone 5se θα περιλαμβάνει πέρα από την 4ιντση οθόνη, Α8 chipset, κάμερες 8 και 1.2MP, Wi-Fi και NFC.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles