16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το iPhone SE αποδεικνύεται λιγότερο ανθεκτικό από τα iPhone 6s και 6s Plus σε bend, drop και water tests!

    Παρόλο που το iPhone SE συναγωνίζεται τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus όσον αφορά το hardware που ενσωματώνει, ένα video αποκαλύπτει ότι η νέα 4ιντση πρόταση της αμερικανικής εταιρείας δεν είναι πιο ανθεκτική από τις ναυαρχίδες της Apple όταν λυγίσετε τη συσκευή, τη βυθίσετε σε νερό ή τη ρίξετε στο έδαφος.

    Η SquareTrade υπέβαλε τα iPhone SE, iPhone 6s και iPhone 6s Plus σε σχετικές δοκιμασίες με τα αποτέλεσματα να είναι αποθαρρυντικά για το νέο smartphone του Cupertino.

    SquareTrade-iPhone-SE-Bend

    Το iPhone SE λύγισε στα 72 κιλά πίεσης ενώ τo iPhone 6s άντεξε 4,5 κιλά περισσότερα. Στα 80 κιλά το iPhone SE καταστράφηκε, ενώ στα ίδια κιλά το iPhone 6s Plus μόλις που λύγισε.

    Βυθίζοντάς το στο 1,5 μέτρο, το iPhone SE έκλεισε σε λιγότερο από ένα λεπτό, ενώ συγκριτικά το iPhone 6s επέζησε για 30 λεπτά και το μόνο που έπαθε είναι ότι έχασε τον ήχο του. Το iPhone 6s Plus άρχισε να μη λειτουργεί μέσα σε 10 λεπτά και κατόπιν σταμάτησε εντελώς.

    Το τεστ όπου και τα τρία smartphones είχαν παρόμοια αποτελέσματα ήταν η πτώση από τα 1,8 μέτρα με την πρόσοψη προς το έδαφος, όπου και στα τρία καταστράφηκε η οθόνη τους. Αλλά όταν τα έριξαν υπό γωνία, το iPhone SE διαλύθηκε μετά από 10 πτώσεις, ενώ τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus είχαν μόνο μικροζημιές.

    Δείτε το video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles