13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To iPhone XR στον ΓΕΡΜΑΝΟ: οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν

    Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για το πολυαναμενόμενο iPhone XR στο www.germanos.gr. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν πρώτοι το νέο smartphone της Apple, από €929 (€25,81/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE, συνδυάζοντάς το με προηγμένα αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Το νέο 4G+ smartphone της Apple θα κυκλοφορήσει σε έξι χρώματα (μαύρο, μπλε, κοραλλί, κόκκινο, λευκό, κίτρινο) και σε τρεις εκδόσεις: 64GB, 128GB και 256GB.

    iphone xr

    To iPhone XR διαθέτει edge to edge οθόνη 6,1″ Liquid Retina HD, προηγμένη κάμερα 12MP & εμπρόσθια 7MP -τεχνολογίας True Depth- και βελτιωμένο True Tone φλας. Είναι εξοπλισμένο με πανίσχυρο επεξεργαστή Α12 bionic, Face ID, τεχνολογία Smart HDR, εξελιγμένα ηχεία για stereo ήχο, καθώς και λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality). Παράλληλα, διαθέτει πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό, IP67 (έως 30 λεπτά στο 1μ.).  

    Με το νέo iPhone XR, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες mobile Internet μέσα από το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE, το μεγαλύτερο δίκτυο 4G & 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα. Το δίκτυο COSMOTE πρόσφατα βραβεύτηκε ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα, από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla.

    Το νέο smartphone της Apple είναι πλήρως συμβατό και με την πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling, για να μπορούν οι πελάτες COSMOTE κινητής να απολαμβάνουν σήμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles