20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το ITCON Digital 2020 της ManageEngine έρχεται σε Κύπρο και Ελλάδα

    H πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης λογισμικών ασφάλειας και διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων, ManageEngine, συνεχίζει και για το 2020 το επιτυχημένο, παγκόσμιο roadshow των εκπαιδευτικών σεμιναρίων της. Δεδομένου ότι οι αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν εξ αιτίας της πανδημίας οδήγησαν στη ματαίωση των εκδηλώσεων με φυσική παρουσία, το ITCON της ManageEngine θα  πραγματοποιείται πλέον σε ψηφιακή μορφή, σε περισσότερες από 190 χώρες στον κόσμο.

    Επόμενο σταθμό του φετινού, «ψηφιακού roadshow» για το ITCON, αποτελεί η Κύπρος και η Ελλάδα. Έτσι, στο ITCON Digital 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου από τις 10:00 ως τις 14:30, όπου επαγγελματίες της Πληροφορικής από την κυπριακή και ελληνική αγορά, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις του κλάδου, να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται με επιτυχία σε εταιρείες και οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, αλλά και να γνωρίσουν το ανταγωνιστικό και διευρυμένο portfolio λύσεων IT της ManageEngine.

    Μέσα από πέντε διακριτές θεματικές, οι product experts της ManageEngine, θα αναλύσουν μεθόδους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικών ασφάλειας, την προστασία δικτύων, κρίσιμων υποδομών κι ευαίσθητων εταιρικών πληροφοριών, τρόπους για την βελτιστοποίηση εργασιών ρουτίνας του Active Directory, απομακρυσμένη διαχείριση endpoints και πολλά ακόμη μείζονα θέματα που άπτονται των τμημάτων ΙΤ, με στόχο την αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών, τον περιορισμό των λειτουργικών εξόδων κι επομένως της αύξησης της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων και οργανισμών.

    Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη Πληροφορικής όπως CTOs, CIOs, DPOs, IT Manager, IT Administrators, Auditors, System Engineers κλπ., που δραστηριοποιούνται σε εταιρείες και οργανισμούς κάθε κλάδου, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα. Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου, τους εισηγητές, αλλά και για να εγγραφείτε δωρεάν, πατήστε εδώ.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Channel IT τηλεφωνικά στο (+357) 22 256 811, με e-mail στο ask@channelit.com καθώς και μέσω των επίσημων λογαριασμών της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα, σε LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter και YouTube.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles