18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Το iWatch θα μπορεί να λειτουργεί ως τηλεκοντρόλ για αυτοματισμούς στο σπίτι σας

    Το iWatch, το φημολογούμενο “έξυπνο” ρολόι της Apple, έχει “πυροδοτήσει” τους τελευταίους μήνες πολλές φήμες γύρω από την κατασκευή του, ωστόσο έως τώρα δεν έχουμε κάποια ένδειξη για ημερομηνία ανακοίνωσής του.

    iwatch-concept
    iWatch Concept Photo

    Χωρίς, λοιπόν, να γνωρίζουμε πότε ακριβώς η αμερικανική εταιρεία σκοπεύει να το διαθέσει, διαβάζουμε με ενδιαφέρον νέες λεπτομέρειες σχετικά με ενδεχόμενα χαρακτηριστικά του, που θα το κάνουν να ξεχωρίσει στην ανερχόμενη αγορά των smartwatches.

    Σύμφωνα με τον αναλυτή Brian White, που επικαλείται ανώνυμες πηγές, το iWatch θα μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα τηλεχειριστήριο για αυτοματισμούς στο σπίτι σας, από την άνεση του καρπού σας.

    Η φήμη αυτή ενισχύει απόψεις σύμφωνα με τις οποίες το iWatch δε θα είναι απλώς ένα “συμπληρωματικό” αξεσουάρ για το iPhone, αλλά μία συσκευή πολλαπλών χρήσεων με πολύ περισσότερες δυνατότητες.

    O White δίνει, μάλιστα, σχετικά παραδείγματα, σημειώνοντας ότι με το iWatch θα μπορείτε να ελέγχετε το φωτισμό στο σπίτι σας, συστήματα video και ήχου, τη θέρμανση και την ψύξη του χώρου σας, καθώς και άλλους συναφείς αυτοματισμούς.

    Ωστόσο, σημειώνει ότι η συσκευή μάλλον θα αργήσει να κυκλοφορήσει στην αγορά, κάτι που αναμένει ότι θα γίνει έως τα τέλη του… 2014. Υπομονή, λοιπόν, για όσους το περιμένουν από τώρα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles