15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το ήξερες; Ο Steve Jobs πίστευε ότι κανείς δε χρειάζεται μεγάλα smartphones

    Μπορεί αυτή τη χρονιά να γνωρίσαμε νέο τετράιντσο iPhone (βλέπε SE) όμως όλοι ξέρουμε καλά πως η Apple έχει πλέον υιοθετήσει το μεγαλύτερο μέγεθος στις οθόνες των iPhone (βλέπε 6άρια και 6S όπως επίσης και Plus μοντέλα). Ωστόσο, αν γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω θα θυμηθούμε ότι ο Steve Jobs, o συνιδρυτής και πρώην CEO της εταιρείας και μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο της τεχνολογίας, δεν πίστευε στην επιτυχία των μεγάλων smartphones.

    iPhone 4 vs iPhone SE vs iPhone 6s vs iPhone 6s Plus

    Τον Ιούλιο του 2010, ο Jobs απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το “antennagate” του iPhone 4, ανέφερε ότι το ζήτημα θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί με το σχεδιασμό ενός μεγαλύτερου smartphone. Ο Jobs συμπλήρωσε όμως ότι η Apple δεν έχει κατασκευάσει ένα τέτοιο τηλέφωνο, επειδή “κανείς δε θα το αγοράσει”. Αυτά τα είπε βέβαια σε μία εποχή που η Apple είχε συσκευή 3,5 ιντσών, το iPhone 4, άλλες εταιρείες ωστόσο είχαν κυκλοφορήσει μεγαλύτερες συσκευές.

    Τα χρόνια πέρασαν, ο Steve Jobs έφυγε στις 5 Οκτωβρίου του 2011 και 5 χρόνια αργότερα η Apple έχει στην αγορά συσκευές 4,7 και 5,5 ιντσών. Αλήθεια, αν ζούσε σήμερα λέτε να ήταν ευχαριστημένος από το μέγεθος της οθόνης των νέων iPhone;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles