16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στις 27 Νοεμβρίου ξεκινάει η διάθεση του Jolla Phone με το νέο Sailfish OS

    Όπως ανακοινώθηκε από το startup που το έχει κατασκευάσει, το περίφημο Jolla Phone, η πρώτη συσκευή που θα ενσωματώνει το νέο Sailfish OS, θα ξεκινήσει να διατίθεται στη Φινλανδία στις 27 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με τον τοπικό provider DNA.

    Η πρώτη “φουρνιά” της συσκευής θα περιλαμβάνει 450 κομμάτια που θα διατεθούν το βράδυ της ίδιας ημέρας από ένα κατάστημα στο Narinkkatori στο κεντρικό Ελσίνκι, με προτεραιότητα να δίνεται σε αυτούς που έχουν κάνει προπαραγγελία.

    jolla-phone

    H εταιρεία Jolla αποτελεί ένα φινλανδικό startup από πρώην Meego developers της Nokia, ενώ το λειτουργικό σύστημα Sailfish OS (που βασίζεται στο Meego) βασίζεται στα gestures για τη λειτουργία του ενώ υποστηρίζει και Android apps.

    Για τα specs του Jolla Phone είχαμε γράψει αναλυτικά εδώ, ωστόσο να θυμίσουμε ότι διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή, 16GB εσωτερική μνήμη με υποδοχή microSD, 8MPixels κάμερα με auto-focus και αφαιρούμενη μπαταρία 2.100mAh. Χάρη στα εναλλάξιμα καλύμματα, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση της συσκευής, το κόστος της οποίας φτάνει τα 399 ευρώ.

    Πληροφορίες για τη διάθεσή της εκτός Φινλανδίας δεν υπάρχουν ακόμη, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να τη δούμε, κυρίως για να “εξερευνήσουμε” το νέο λειτουργικό και τις προοπτικές του. Κατά τα άλλα, κατά κάποιους τα 399 ευρώ είναι αρκετά για τα specs της συσκευής, ειδικότερα σε μία περίοδο που οι τιμές κατεβαίνουν στα mid-range κινητά, με το πρόσφατο παράδειγμα του Moto G να φαίνεται ότι είναι έτοιμο να “ταρακουνήσει” την αγορά.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles