16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το καλοκαίρι έρχεται με προσφορές σε Windows 10 keys από 6,25€!

    Αναμφίβολα τα Windows 10 και η πλατφόρμα Office της Microsoft έχουν γίνει απαραίτητα εδώ και χρόνια σε όλους μας – τόσο επαγγελματικά όσο και για απλή καθημερινή ψυχαγωγική χρήση. Πρόκειται βέβαια για λογισμικό που εδώ και καιρό ξεχωρίζει για το υψηλό κόστος απόκτησης έγκυρων, αυθεντικών κλειδιών κάτι που οδήγησε για καιρό πολλούς να έχουν υπολογιστές χωρίς αυθεντικό λογισμικό. Την λύση έρχεται να δώσει το Keysworlds.com – που προετοιμάζεται για το καλοκαίρι δυναμικά και διαθέτει Windows 10 keys σε δυνατή προσφορά, καθώς και Microsoft software με σημαντική έκπτωση!

    Το κατάστημα Keysworlds.com το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

    Χωρίς τη χρήση κουπονιού, μπορείς να αποκτήσεις Windows 10 Home ή Pro στις παρακάτω εξαιρετικές τιμές:

     

    Για όσους θέλουν πακέτο το Windows 10 με τη σουίτα Office, τότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι SKW57 στο ταμείο για να λάβουν έκπτωση 57% και να αγοράσουν τα παρακάτω στις εξής τιμές:

     

    Σε άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές, με το κουπόνι SKW50 κερδίζετε έκπτωση 50% στα παρακάτω προϊόντα:

    Σχετικά με το Keysworlds!!

    Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

    Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

    Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο support@keysworlds.com.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles