21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το καλοκαίρι του 2024 επιστρέφει το “House of the Dragon”

    Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του HBO αποτέλεσε το prequel του “Game of Thrones” “House of the Dragon”. Είναι λογικό, το φανατικό κοινό της σειράς να αναμένει με αγωνία κάποια ανακοίνωση σχετικά με τη δεύτερη σεζόν, όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα χρειαστεί λίγη…. υπομονή!

    Ένα είναι σίγουρο: Δε θα υπάρξουν δράκοι μέσα στο 2023. Τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του “House of the Dragon” βρίσκονται σε αρχικό στάδιο αυτή τη στιγμή, ο CEO όμως του HBO και HBO Max Casey Bloys επιβεβαίωσε ότι τα νέα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2024, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

    Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμα ένα στοιχείο που κάπως τοποθετεί χρονικά την πρεμιέρα, καθώς, σύμφωνα με τον Bloys, το show δε θα είναι υποψήφιο για τα Emmy του 2024 ( η περίοδος για τη δήλωση συμμετοχής τελειώνει το Μάιο). Επομένως, ο χρονικός ορίζοντας για τη 2η σεζόν είναι το καλοκαίρι του 2024.

    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Warner Bros. Discovery, σχεδόν 10 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν στην πλατφόρμα για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο του prequel. Φυσικά, πρόκειται για ένα τεράστιο νούμερο, το οποίο αποδεικνύει ότι η σειρά έχει δελεάσει το κοινό. Το “House of the Dragon” ακολουθεί έναν εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος έλαβε χώρα περίπου 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones». Ο ίδιος ο Martin μάλιστα έχει δηλώσει ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαθέσιμη στο Disney Plus η σειρά “Fleishman Is In Trouble” (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles