20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το καλοκαίρι το rebranding της Withings σε Nokia, καθώς το θρυλικό brand εισέρχεται και στο χώρο του digital health

    Ξεχάστε το brand Withings, καθώς στη συνέντευξη τύπου της Nokia στο MWC 2017 μάθαμε ότι θα σταματήσει να υφίσταται από το καλοκαίρι και τα προϊόντα της εταιρείας θα έχουν πλέον το όνομα του νέου ιδιοκτήτη της: της Nokia δηλαδή!

    Το rebranding δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η Nokia γνωρίζαμε ήδη ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει πλέον και στο χώρο της παρακολούθησης της υγείας μας.

    withings nokia

    Έτσι, από τις αρχές του καλοκαιριού θα είναι διαθέσιμα τα Nokia rebranded devices πάντα φυσικά με τη συνεργασία του team της Withings που έχει εξαγοράσει η Nokia. Ένα μεγάλο κομμάτι των αλλαγών περιλαμβάνει το σημαντικό update στο Health Mate app της εταιρείας, το οποίο θα επανασχεδιαστεί ώστε να προσφέρει “βελτιωμένη εμπειρία στο χρήστη” όπως σημειώνεται, ώστε να μπορείτε να συνδέετε με ευκολία νέες συσκευές, αλλά και να μοιράζεστε με τους φίλους σας την πρόοδό σας. Η εταιρεία σημειώνει επίσης ότι σχεδιάζει “coaching programs” 8 εβδομάδων αλλά και εξατομικευμένα προγράμματα υγείας και φυσικής κατάστασης για τον καθένα μας.

    Την ίδια στιγμή, η Nokia ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και μία πλατφόρμα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης που απευθύνεται στους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και θα επιτρέπει στο ιατρικό προσωπικό να παρακολουθεί από απόσταση την υγεία των ασθενών του και να παρεμβαίνει όταν εμφανίζονται τυχόν ανησυχητικά συμπτώματα.

    Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα όσα συμβαίνουν στην έκθεση MWC 2017, μέσα από τις σελίδες του Digitallife.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles