25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Tο καλύτερο Wi-Fi εν πτήσει: επιβάτες από όλον τον κόσμο ξεχώρισαν την Emirates

    Επιβάτες που πραγματοποίησαν περισσότερες από ένα εκατομμύριο πτήσεις με περίπου 600 διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες, κλήθηκαν στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων APEX Regional Passenger Choice Awards 2022, να βαθμολογήσουν τις αεροπορικές τους εμπειρίες βάσει πέντε κατηγοριών ανάμεσα στις οποίες ήταν η ψυχαγωγία και το Wi-Fi (οι υπόλοιπες 4 κατηγορίες ήταν η άνεση των καθισμάτων, οι παρεχόμενες υπηρεσίες καμπίνας, και οι υπηρεσίες φαγητού και ποτού).

    Επιβάτες από όλον τον κόσμο ξεχώρισαν την Emirates για το καλύτερο Wi-Fi και τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες φαγητού και ποτού στη Μέση Ανατολή. Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία απέσπασε δύο διακρίσεις στα βραβεία APEX Regional Passenger Choice Awards 2022, η τελετή των οποίων πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

    Υπενθυμίζεται ότι η Emirates ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία που το 2007 ξεκίνησε να παρείχε συνδεσιμότητα σε ολόκληρο τον στόλο της διαθέτοντας σε κάθε αεροσκάφος της Wi-Fi. Οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας είναι διαθέσιμες, χωρίς πρόσθετο κόστος, σε όλους τους επιβάτες της Διακεκριμένης και της Πρώτης Θέσης, καθώς και στους επιβάτες στα επίπεδα μέλους Skywards Platinum και άνω. Παραλληλα διατίθενται και προγράμματα πλήρους σύνδεσης στο διαδίκτυο ή συνομιλίας κατά τη διάρκεια της πτήσης παρέχοντας προστιθέμενη αξία στην εμπειρία των επιβατών. Την προηγούμενη χρονιά, η αεροπορική εταιρεία αντικατέστησε τα προγράμματα Wi-Fi περιορισμένων ΜΒ με απεριόριστα ή ορισμένου χρόνου προγράμματα, απλοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles