17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Καπιτώλιο της πρωτεύουσας των ΗΠΑ σε Lego έκδοση

    Σχεδόν όλα τα κτίρια στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ είναι χαρακτηριστικά και αναγνωρίσιμα με τον δικό τους τρόπο. Όμως κανένα άλλο οικοδόμημα της πόλης, ή όλης της χώρας, δεν κατέχει τον τίτλο του πιο αναγνωρίσιμου κτιρίου της Αμερικής, από το κτίριο του Καπιτωλίου, με τον τον ψηλό τρούλο και την επιβλητική δομή του, η οποία τώρα είναι λιγότερο επιβλητική στο νέο Αρχιτεκτονικό σετ της Lego.

    fdsgf

    Το πραγματικό κτίριο καλύπτει περιοχή 457200 τετραγωνικών μέτρων, όμως η Lego έκδοση, που είναι κατασκευασμένη με 1.οοο κομμάτια, είναι λίγο λιγότερο επιβλητική, όμως μπορείς να την τοποθετήσεις πολύ εύκολα σε ένα ράφι.

    Η κατασκευή έχει μήκος 43 εκ. και ύψος 15 εκ., στη ίδια κλίμακα δηλαδή με το προηγούμενο σετ της εταιρίας, του Μνημείου του Λίνκολν, στη περίπτωση που θέλεις να φτιάξεις όλη την πόλη της Ουάσινγκτον στο υπόγειο του σπιτιού σου.

    fggh

    Η μικροσκοπική κατασκευή επαναφέρει το κλασσικό νεοκλασικό στυλ του Καπιτωλίου, περιλαμβάνοντας την κιονοστοιχία και τα μπροστινά σκαλιά. Ο θόλος του τρούλου μετακινείται, αποκαλύπτοντας μια μικρή εκδοχή της ροτόντας του εσωτερικού, με τις κολώνες, το σκακιστικό πάτωμα και οκτώ αγάλματα.

    vc

    Το σετ των 100 δολαρίων θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στα καταστήματα και στο διαδίκτυο την 1η Σεπτεμβρίου, και θα περιλαμβάνει επιπλέον κατασκευαστικές οδηγίες με λεπτομέρειες σχετικά με τον σχεδιασμό και την ιστορία του κτιρίου, που χρονολογείται πίσω στο 1793 όταν ο Ουάσινγκτον τοποθέτησε τον πρώτο ακρογωνιαίο λίθο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles