21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Knocki μετατρέπει το τραπέζι και τον τοίχο σε «έξυπνα» τηλεχειριστήρια!

    Παρά τα όσα βλέπουμε συνήθως, το Knocki που έχει ξεκινήσει καμπάνια στο Kickstarter, έχει ξεπεράσει τον στόχο των 35.000 δολαρίων συγκεντρώνοντας πάνω από 1,1 εκατομμύρια δολάρια!

    Το Knocki είναι μια μικρή, ασύρματη συσκευή που μπορεί να προσκολληθεί σε επιφάνειες όπως το τραπέζι ή ο τοίχος. Έπειτα, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί αυτή τη συσκευή για να ελέγξει άλλες μικρότερες συσκευές, όπως τα φώτα και οι θερμοστάτες, έχοντας σαν στόχο να μετατρέπει κάθε συσκευή σε «έξυπνη» συσκευή.

    σδφ

    Η βασική ιδέα μπορεί να ακούγεται γνωστή, όμως η βασική αρχή του Knocki είναι ότι «το απλό είναι καλύτερο». Υπό αυτή την προϋπόθεση, με αυτού του είδους τη συσκευή οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τις άλλες συνδεδεμένες στο δίκτυο συσκευές τους.

    Για παράδειγμα, μπορείς να τοποθετήσεις το Knocki σε ένα τραπέζι και μετά να δημιουργήσεις ένα σχέδιο που θα χρησιμοποιείς για να δεις που είναι το κινητό σου. Ή μπορείς να τοποθετήσεις το Knocki στην πόρτα και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις κάθε φορά που κάποιος χτυπάει την πόρτα.

    Η αποστολή των πρώτων τεμαχίων θα ξεκινήσει τον Δεκέμβρη, ενώ μπορείς να συνεισφέρεις στην καμπάνια εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles