21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To The Walking Dead “αποκεφάλισε” τον Johnny Depp

    Την περασμένη Κυριακή το επεισόδιο “Not Tomorrow Yet” του The Walking Dead έκανε και πάλι θραύση στην τηλεθέαση με τους fans να το παρακολουθούν κατά εκατομμύρια. Με την ιστορία να συνεχίζει στα κόκκινα και να κρατάει όλους σε αγωνία, τα πλάνα ήταν και πάλι εντυπωσιακά τρομακτικά, στο γνωστό στυλ της σειράς. Σε κάποιο από αυτά ωστόσο ορισμένοι ιδιαίτερα παρατηρητικοί, πρόσεξαν πως ανάμεσα στα κομμένα κεφάλια που ήταν στο έδαφος, ένα τους θύμιζε κάτι πολύ έντονα. Με λίγη προσπάθεια τελικά το βρήκαν. Έμοιαζε με το κεφάλι του Johnny Depp. 

    depp

    Ο σκηνοθέτης του επεισοδίου Greg Nicotero αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly πως πράγματι το ψεύτικο κεφάλι στην παρακάτω εικόνα ήταν ένα ομοίωμα του διάσημου σταρ. Οι υπεύθυνοι του make up τμήματος είχαν ετοιμάσει ένα fake κεφάλι και αφού προφανώς είχαν κέφια, αποφάσισαν να προσθέσουν σ’ αυτό τα χαρακτηριστικά του Depp. Μάλιστα ο Nicotero είπε πως δεν ξέρει εάν θα βρει τον μπελά του με αυτή την αποκάλυψη. Με τον Depp να διαθέτει τόσο χιούμορ, αυτό είναι μάλλον απίθανο και περισσότερες πιθανότητες έχει να πάρει και συγχαρητήρια από τον ίδιο τον σταρ.
    Σε έξτρα info τώρα όσο αφορά το συγκεκριμένο πλάνο, το κεφάλι στη μέση βασίστηκε στο πρόσωπο του ίδιου του Nicotero. Και τα τρία μάλιστα ήταν τόσο εντυπωσιακά που ο πρωταγωνιστής της σειράς Norman Reedus ήθελε να τα πάρει σπίτι του μετά το γύρισμα!

    depp walking dead

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles